Paradise Hotel 2012

Etter oppfordring fra Are lager vi her et interessant innlegg om Paradise Hotel. Vi har fulgt med på så å si alle episodene, og vi synes ofte at programmet er riktig så engasjerende, givende og underholdende.

For dere som ikke vet så mye om denne serien, kan vi sitere tv3.no:

  • Norges heteste realityserie er tilbake! For fjerde gang sjekker single norske jenter og gutter inn på Paradise Hotel i Mexico, der Triana Iglesias er hotellsjef. Hotellet har fantastisk utsikt, et basseng fra en annen verden og ikke minst vegger som snakker. Kameraer med full oversikt over det idylliske stedet forteller historien om hva som skjer når de single guttene og jentene møtes i de hete omgivelsene på hotellet. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Årets deltakere byr på et vidt spenn av personligheter. Hvem finner tonen i en gjeng bestående av en kirkemusiker, jusstudent, entertainer, hjelpepleier og personlig trener, samt selgere og modeller? De tre foregående sesongene har levert sterke seertall på TV3, og realityserien har vært en av Norges mest omtalte siden premieren i 2009.

Bildene vi har brukt i innlegget er også hentet fra TV3.

 

Nå vil vi dele våre meninger om årets deltakere med dere. Are ber oss si noe om hvem som var artigst/mest tullat/idiot osv., så det skal vi prøve. I tilfeldig rekkefølge:

 

Alina aka Hurpa. Hun er ei pen jente, men hun er ikke akkurat sprudlende, og det oser ikke varme av henne. Samtidig virker hun smart, til tross for visse språklige utfordringer innimellom. Vi mener at hun hadde en tendens til å være ganske irriterende og lite hyggelig inne på hotellet, så det kom ingen tårer fra oss da hun måtte dra hjem. Drama queen.

 

Camilla aka Puppe-Guri. Virker oppegående. Gjør ikke så mye for vår tv-opplevelse, utenom at hun viser fram puppene sine til stor glede for de andre deltakerne. Hun spiller en del på sex, og hun er på mange måter ei veldig ålreit og hyggelig jente. 

 

Iselin aka Reka. En av hotellets morsomste, selv om det kanskje ikke er målet hennes med oppholdet. Hun virker, og ønsker kanskje selv, å framstå som et naut. Men i skrivende stund er det kun hennes fantastiske, troverdige hummerfortelling som svirrer gjennom hodet, og den er ufattelig morsom. Iselin er helt sikkert snill, hun virker blant annet veldig trofast og lojal mot sine partnere inne på hotellet.

 

Kristin aka Herskeren. Kristin regjerer inne på hotellet. Hun har sterke meninger, og mye kan tyde på at jenta er svært oppegående. I tillegg er hun sjarmerende, søt og lett å like, men vi mener at hun framstår litt falsk og innsmigrende. Hun er en ekte bergenser, og det er jo mye man kan si om bergensere.

 

Nina aka Fina. Vi kan nok si oss nokså enige med Tommy, det var trist da den fineste jenta måtte forlate hotellet. Hun har vært litt kjedelig til tider, men hun og Stian var virkelig et Dream Team. Nina er vakker, søt og veldig, veldig snill. Hun valgte lojalt nok å sende hjem Fredrik i stedet for Stian, og viste dermed tidlig at det gikk an å stole på henne. Ei "normal" jente som kommer overens med alle. 

 

Andreas aka Skruen. Vanskelig å skjønne seg på. Surver i det ene øyeblikket og er hysterisk lykkelig i det neste. Han "skryter" mye av utstyret sitt og prøver å gjøre det beste for Camilla på alle plan, også det seksuelle. Vi synes også det er morsomt å høre hvor forskjellig han og Camilla beskriver nattens eventyr dagen etterpå, Camilla er ikke like fornøyd. Vi kan jo tilføye at Andreas er morsom og sjarmerende, en kjekk kar.

 

Are aka Klysa. Framstår som ei klyse, men er kanskje ikke det. Vi hadde medlidenhet med Are da han måtte høre på alt maset til Iselin, men synes kanskje at han kunne brukt andre mestringsstrategier enn å sende seg selv ut fra hotellet. På tv3.no kan vi lese at "han ser på seg selv som meget høyt begavet, bedre enn de fleste, og beskriver i tillegg seg selv som utspekulert." Det kan vi forsåvidt se på attituden hans. Vi synes det er synd at han gikk ut så tidlig, for han var tidvis svært underholdende. Vi er glade for at han fikk så mye taletid før han dro hjem.  

 

Bjørnar aka Blygen. Kjedelig, utilpass og lite underholdende. Han gikk jo ut først, og det var vel ikke uten grunn. Vi tviler dog ikke på at han helt sikkert har mange positive egenskaper. 

 

Dennis aka Sjarmtrollet. Dennis er ifølge mange den kjekkeste gutten inne på hotellet, og han er kanskje den som er best likt av dem alle. Vi liker også Dennis, han er søt, har en gutteaktig sjarme, sprer liv og tør å si det han mener. En skikkelig kjekkas som nyter livet.

 

Fredrik aka Freddy. Han husker vi ikke. Vi leste litt om han på tv3.no, og der står det blant annet "Han mener at kvinner bør være flinkere til å bry seg om utseendet sitt, og at det er altfor mange dvaske jenter." Sjarmerende...

 

Stian aka Godklumpen. Stian, vår alles kjære Stian. Han er godt likt inne på hotellet, og det er ikke uten grunn. Han er underholdende og tar ikke seg selv så høytidelig. Han har humor i kroppen, og det liker vi! I tillegg er han omsorgsfull, fornuftig og smart. Fryktelig artig og jovial type!

 

Tommy aka Vinneren. Vi håper Tommy vinner. Det virker som han er godt likt av alle på hotellet, og det er ikke så rart. Hvem kan vel motstå en slik kjekk og sjarmerende gausdøl? Han er jordnær og livlig, og han får virkelig gausdalsdialekta fram i lyset. Takk og pris at han ikke knoter. 

 

Christina aka Entertaineren. Artig innslag, snakker rett fra levra. Hun tar stor plass inne på hotellet, på godt og vondt, mest godt. Hun er ikke redd for å si det hun mener til folk eller om folk, og vi setter pris på at hun skaper litt liv! Vi kan også nevne at hun er en god skuespiller, med tanke på at hun lurte alle med å være prippen kristen-jente da hun først sjekket inn på hotellet. 

 

Alexandra aka Einstein velger vi å ikke skrive så mye om. Vi fikk ikke noe inntrykk av henne, bortsett fra at hun var hakket dummere enn Iselin og i tillegg fryktelig irriterende.

 

Kristian René aka Kjeipeisen (lokalt uttrykk om en som er skikkelig kjedelig og fæl. Til vanlig litt humoristisk, men muligens ikke her). Vi er så takknemlige for at de endelig fikk sendt ham ut. Arrogant og selvsikker på en veldig ukomfortabel og irriterende måte. Usjarmerende, utspekulert, selvgod - ikke vår favoritt, med andre ord. Han gjør Tromsø-dialekta enda verre enn den er. 

 

Miguel aka Fløtepusen. Han er jo på tyttebærtur da, som Dennis så fint uttrykker det. Selvopptatt og jævlig. Han har en veldig rar måte å tilpasse seg folk på, det vil si, han gjør det ikke. Vi hadde ikke likt å møte en sånn type ute på byen, eller i noen som helst annen sammenheng i livet. 

 

Mads aka Sossen. Han har sklidd rett inn i gruppa, i hvert fall ganske mye lettere enn Miguel og Maria. Vi har foreløpig ikke så mye å si om ham, men han er en kjekk kar på mange måter, selv om han har et uforståelig forhold til penger.

 

Maria aka Survefitta. Hun har en forferdelig måte å snakke på, og tror helt oppriktig at folk ikke tar godt imot henne bare fordi hun er ny. Hun mener det verste om alle, og vi mener det verste om henne. Det er faktisk ikke tilfeldig at hun endte nederst på denne lista. 

 

Vi vil avslutte med et stort lyspunkt i serien!:

3 kommentarer

IdaPida'n : D

25.04.2012 kl.22:51

Knoter ikke Tommy? : p Synes han gjør det rett som det er, eller mest i begynnelsen da siden ingen forstod han. Men han gjør det jo fortsatt til de nye slik at de skal forstå han bedre : p Men er helt enig i alle sammen egentlig. Jeg har sett på litt innimellom bare, men har begynt å følge med ordentlig siste uka. Jeg er veldig usikker på hva jeg synes om Kristin egentlig - om jeg liker henne eller ikke...

Aurora

25.04.2012 kl.23:38

Helt uenig når det kommer til Dennis. Han er for selvgod og tror han kan gjøre akkurat hva han vil.. Jeg håper han ryker neste gang, da blir vi også før eller siden kvitt Kristin som jeg heller ikke liker. Jeg håper Iselin vinner, men holder også en knapp på Tommy.

Inapina

01.05.2012 kl.18:36

Kjempefint innlegg! Beklager sen kommentar - jeg skal skjerpe meg, men nå har jeg skikkelig lyst på et nytt innlegg :) Hva har dere gjort i det siste da, jenter?

Skriv en ny kommentar

hits