Drama i Gudbrandsdalen

Det er helt tydelig mye som skjer i Gudbrandsdalen om dagen. Vi er til stadighet inne og sjekker gd.no (hjemmesidene til vår lokalavis hjemme på Lillehammer) for å se om det har skjedd noe nytt og spennende. Og i dag skal jeg si det har hopet seg opp med gode nyhetssaker. I dette innlegget skal jeg presentere noen av de viktigste hendelsene fra de siste dagene.

 

Militær kikkert stjålet

GD kunne i dag melde at en kostbar militær kikkert har blitt stjålet fra vaktbua på Hjerkinn. Politibetjenten er ikke helt sikker på når innbruddet skjedde, men det kan ha vært natt til mandag eller mandag på dagen. Journalisten kan også melde at det har vært et hytteinnbrudd på Dovrefjell og at noen fine dodører på en rasteplass har blitt ødelagt. 

Militær kikkert

 

Havna i grøfta

Et rådyr ble påkjørt i Sør-Fron cirka klokka 01.00 natt til tirsdag. Rådyret havna i grøfta etter krasjet og levde fortsatt. Viltnemnda ble derfor kontakta. Det var en personbil som kjørte på stakkaren, og vi håper at reparasjonen av skadene på bilen ikke blir rådyr... Hehehehehe!

Illustrasjonsfoto

 

Røyskatthærverk

En røyskatt gikk berserk i Forsvarets hytte på Snøhetta. Røyskatter er lure og artige dyr, og røyskatten hadde virkelig rasert sengene der inne. Han hadde heldigvis ikke ødelagt noen ledninger eller lignende, men den hadde grisa til noe sengetøy. "Alt må ut, forteller mannskapene som har tilsynet med hytta 2.286 meter over havet".

Røyskattunge observert på hytta vår i sommer. Søt, ikke sant?

 

Diesel her, diesel der, diesel over alt!

Et dieselfat falt av en traktorhenger på Otta på søndag. Dette førte til at 200-300 liter diesel lå og fløt i ei rundkjøring. Brannvesenet gjorde en super jobb og klarte å få opp det meste av dieselen. 

Jeg tror ikke det var denne traktoren det gjaldt, men dette er en traktor.

 

Er du interessert i å lese flere spennende nyheter fra Gudbrandsdalen? Gå inn på gd.no, da vel!

- Ingunn

Én kommentar

Herman

09.05.2012 kl.10:44

Heehehehehehe, dere er artige jenter!

Skriv en ny kommentar

hits