En sang fra "gamledager"

I det siste har jeg hørt på en del musikk som jeg hørte på da jeg var mindre. Det er ganske underholdende å høre på musikken du hadde på McMusic 2-6 og i tillegg finne ut at noe av det fortsatt er ganske kult. Da jeg var liten pleide jeg å stå opp grytidlig for å se på MTV. I gamledager sendte de nemlig musikk på MTV, og jeg elska det. Her er én av sangene det var veldig fint å høre igjen (jeg likte ikke musikkvideoen så godt da jeg var liten, for folka i den ser litt ekle ut):

 

 

Dette kan forresten wikipedia fortelle om Manic Street Preachers:

Manci Street Preachers (Manics) er et walisisk rockeband. De debuterte med albumet Generation Terrorists i 1992. 1. februar 1995 forsvant låtskriver og andregitarist Richey James Edwards. Han er ikke blitt sett siden. De to albumene som fulgte etter forsvinningen, Everything Must Go (1996) og This Is My Truth Tell Me Yours (1998), er de mest populære albumene de hittil har gitt ut. Sistnevnte hadde også hitsingelen "If You Tolerate This Your Children Will Be Next", en sang om Den spanske borgerkrigen. I 2001 ble Manics det første vestlige rockeband som spilte på Cuba. Fidel Castro var til stede, og sa etter konserten at den hadde vært "louder than war".

Bildet er henta her.

 

- Ingunn (Jøss, skrifta ble plutselig liten...)

Én kommentar

Rigmor

10.05.2012 kl.21:02

Hei jenter. Jeg liker bloggen deres, og det er artig å se at dere husker tilbake til "gamle dager" også. Lykke til med eksamener og den slags. Klem fra Rigmor

Skriv en ny kommentar

hits