Hjemreise

Når vi reiser hjem til Lillehammer, tar vi stort sett alltid bussen. Øst-Vest-Ekspressen går fra bystasjonen i Bergen, og Lillehammer Skysstasjon er siste stoppested. Dette er veldig kjekt for oss, for da slipper vi å tenke på bagasje eller å flytte på oss under turen. Det føles ofte som å være på klassetur på bussen. Sjåførene er veldig trivelige og passer på at alle har det bra. Det eneste som er kjedelig, er at turen tar cirka ni timer. Det er lenge, men tida flyr i godt lag.

 

På tirsdag reiste Sylvi-Ann og jeg hjem for sommeren. Det var trist å reise fra Iselin, men samtidig skal det bli godt å komme hjem. Siden bussturen tar så lang tid, og mange ikke skjønner at vi gidder å ta buss, tenkte vi å lage et blogginnlegg om hva vi gjør når vi reiser hjem med bussen.

 

Vi begynner å forberede oss dagen før. Vi kjøper inn mat til niste og annet godt som vi vil ha med oss på turen. På avreisedagen må vi stå opp tidlig og pakke det siste og gjøre i stand maten vi skal ha med oss. Så tar vi Bybanen inn til bystasjonen. På tirsdag tok vi den som gikk 08:12. Vi kom veldig tidlig til stasjonen, så derfor måtte vi vente. Da fikk vi tid til å

 

...spise og drikke......sjekke mobilen...

 


...irritere oss over hvor tunge kofferter vi har...

 

Da bussen endelig kom, fikk vi betalt for turen og fant oss et sted å sitte. En ting som er kjekt med bussen er at det alltid er plass (Øst-Vest-Ekspressen) har nemlig plassgaranti og koster uansett 439 kroner for student helt til Lillehammer. I tillegg er det internett i bussen, og på tirsdag var det gratis! Det er strømuttak ved noen av setene. Et lite trekk skal bussen ha for at det ikke er kontakt ved alle setene.

 

 Da vi kom oss ned i setene, spiste vi litt og tok på ullsokker. Sylvi-Ann tok opp iPoden sin og leste BA på telefonen. Jeg har sett på Skins på dataen.

 

 

 


 

Hvis man ser ut av vinduet kan man også se mange pene ting. For eksempel elver og enger.

 - Ingunn

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits