På tur!

Det er mye man kan gjøre på Lillehammer, så vi utnytter dagene til det fulle og drar på tur! Alt man trenger for å ha det litt moro, er en bil med bensin og godt humør! Vi råner, hører på musikk og kjører avsted med endeløse vakre veier foran oss, og vi finner så mye fint! 

Her om dagen var det Lisbeth, Amund og jeg som dro på langtur. Først kjørte vi til Lillehammer sentrum og kjøpte oss en is på Mix. Jeg kjøpte Sabeltann-is.

Etterpå tok vi oss en svipptur opp til Vårsetergrenda, og så kjørte vi til Værskei. (Det ligger i Gausdal Vestfjell, langs fv. 204 mellom Gausdal og Fagernes.) For å komme til Værskei må man kjøre gjennom Rudsbygd, det vakreste stedet på jord... Vil anbefale alle leserne våre å ta turen dit! Da vi var nesten ved målet vårt, så vi tre fantastisk fine rådyr i veien rett foran oss. Jeg er den beste sjåføren, så jeg stoppet i god tid og skremte dem ikke. Så vi fikk sitte og studere dem riktig lenge. Men dessverre var fotografene veldig treige, så bildet er det jeg som har tegnet. 

Da vi kom fram, utforska vi området litt. Her er Amund:Lisbeth hoppa over en bekk, eller egentlig litt vann i ei grøft:

  

Og hun klatra i et tre:

  Og hun poserte litt for oss:

  Ellers fant Amund og Lisbeth tonen:

  

Og jeg stilte selvfølgelig velvillig opp på bilder med begge to:

 

Vi kjørte baklia hemmat. OG ALLE VAR ENIGE OM AT DET HADDE VÆRT EN FIN TUR.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits