Jarle

Jarle har nå blitt to uker og to dager. Han trives fortsatt i fiskebollen, og han er en munter liten fisk. Det er kjekt å ha en fisk. De er liksom selvstendige dyr, og man trenger egentlig ikke å tenke så mye på dem. Hvis man ikke vil da, selvfølgelig. Hehe. Dessuten trenger de mat daglig. Vi mater Jarle en gang om dagen.

Det finnes mange typer kampfisk. Her har jeg lagd en liten bildegreie med forskjellige kampfisker som jeg har funnet på Gugel:

Hvis to kampfiskhanner bor i samme bolle, blir det krig, og de dreper hverandre. Det er en brutal verden vi lever i, dessverre. Derfor bor Jarle alene, og det er egentlig ganske bra, for da blir han ikke spist opp.

Nå holder Iselin på å fryse i hjel. Det er ikke så hyggelig. Hun løp i en forrykende fart inn på rommet sitt og henta kattepleddet sitt. Det er varmt og godt. Det er ikke lagd av katter, det er det sikkert noen som kan tro. Men det er det altså ikke. Kattepledd er flott, og vi anbefaler alle våre lesere å skaffe seg et kattepledd.

Her om dagen holdt Iselin og jeg på å le oss i hjel. Raske menn kan være ganske morsomme innimellom. Men ikke alltid. Personlig liker jeg dem ikke så godt lenger.

Ha en fiskefin dag.

- Ingunn

Oi, tenker dere kanskje? Er det Ingunn som har lagd dette mesterverket? Ja, det er det. Jeg er så sabla god på lyd og bilde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits