Trondheim

Nå i helga har Sylvi-Ann og jeg vært i Trondheim på en liten førferie. Det har vært en alldeles fortreffelig tur på alle måter. For en flott by Trondheim er! Vi har opplevd masse spennende ting. Dessverre har jeg et nokså dårlig kamera, så bildene fra turen er få og av dårlig kvalitet. Men her er i hvert fall et lite fotoalbum fra helga i bartebyen.

Vi kom til Trondheim på tordag. Da hadde vi en kjempelang tur ut til Flesland. Vi hadde nemlig planlagt å kjøre gratis ut til flyplassen. Dette er fullt mulig, men noe kronglete. Først må man ta banen til Nesttun, så slapse seg videre til et busstopp. Så må man først ta en buss og så en annen. Vips så er man framme på Flesland. Hvis man beregner god tid, kan man kjøpe seg et par pizzabiter og en ostepølse med bacon. Et herremåltid. Etter flyturen dro vi til Erik og Vera. 

På fredag våkna vi i passelig tid og gikk ned på Sirkus Shopping. Et veldig fint kjøpesenter som ligger bare et lite stykke fra Erik og Vera. Butikkene var skikkelig store, fine og ryddige, og det var så fint å handle der. Det skal sies at vi ikke handla så veldig mye. Sirkus Shopping får plusspoeng for god plass, gratis kaffe og artige aktiviteter underveis. Det trekker noe ned at det var litt få søppeldunker der.

Fornøyde jenter foran Sirkus

Etter den givende turen til Sirkus gikk vi videre til byen. Eller, vi prøvde å gå til byen, men gikk oss litt vill på veien. Heldigvis fikk vi hjelp av en kar. Trøndere er et trivelig folkeslag.

Her er jeg foran det vi i starten trodde var Nidarosdomen. Det var feil.

Det er artig med skilt.

Det var skikkelig kaldt i Trondheim på fredag. Jeg måtte kjøpe meg et nytt skjerf, votter og ullstrømpebukse. Vi holdt på å fryse ihjel. Så vi gikk inn på McDonalds og fikk litt god mat i kroppen.

Statue.

Blid jente på McDonalds.

Heldigvis var det en varm og god lavvo på Torget. Vi varma oss på et bål.

Etter det gikk vi ut i kulda for å se våre store helter: DDE!!! De skulle nemlig spille gratiskonsert på Torget. Det var jo superkuuuult! De spilte både julemusikk og gamle slagere.


Kalde, men glade og fornøyde jenter. Rai rai!

På kvelden spiste Sylvi-Ann, Vera og jeg nachos hjemme. Det var supergodt, for Vera og Erik hadde lagd tacokrydderet selv. Etter herremåltidet dro Sylvi-Ann og jeg på byen. Der gikk vi på Carl Johan, et utested for dem over 40. Der var vi to og Bjarne og resten av DDE. Det var jo litt stas, i hvert fall fram til det ble skikkelig slagsmål der inne. Da gikk vi på Gossip i stedet. Flott.

På lørdag var Sylvi-Ann og jeg på Rockheim - et museum for norsk musikk fra 50-tallet og fram til i dag. Det var innmari gøy, altså! Man fikk gjøre så mye forskjellig og leke seg med skjermer og laserpenner og sånn. Anbefales virkelig! 

Rackamattafo!

Stælken

Sylvi-Ann i bil fra 50-tallet


Sylvi-Ann i bil fra 50-tallet 2

Trønderbird - høhø.

DJ Ingunn fra 90-tallet


Sylvi-Ann rocker løs

Etter Rockheim dro vi ut og spiste på den indiske restauranten Jadab. Der var det kjempegod mat! Etterpå dro vi hjem og slappa av og så på film. 


Erik og Vera <3 Fine folk!

Vi har hatt ei kjempefin helg i Trondheim! Vi gir helga terningkast 6 uten tvil. Tusen takk til verdens beste Erik og Vera!

- Ingunn

Én kommentar

IdaPida

17.12.2012 kl.22:45

Trondheim er en fin by! Føles som Lillehammer der, bare at det er større, synes jeg : ) Skulle dratt dit oftere!

Skriv en ny kommentar

hits