19., 20., 21., 22., 23. og 24. desember

Nå tenker jeg dere har venta spent på de siste lukene i kalenderen? Dere finner alle sammen her. Legger merke til at linkene våre ikke egentlig ser så veldig ut som linker. Men ordet "her" i forrige setning er altså en link. Og mange andre her-er pleier også å være linker.

Vi vil ønske alle leserne våre en GOD JUL!

 

Her har dere julekortet vårt igjen. Et godt budskap og et kunstverk av et kort kan ikke gjentas for ofte. Her følger litt info om julekortet: Bildet er tatt i Dukkehjemmets venstre hjørne. Vi har kledd oss i finstasen og nyinnkjøpte nisseluer, og dere ser kanskje at vi har hengt opp et lilla fleecepledd over vinduet vårt, slik at lyssettingen skulle bli perfekt. Fotoapparatet har vi satt på toppen av en stabel med ca. 50 DVD-plater. Iselin starta selvutløseren, og det er nok kanskje derfor hun ser litt oppskjørta ut på bildet. Men vi er jo tre vakre jenter.

Kortets utforming er det ellers jeg og mac-en som står for med god hjelp av Ingunn. Legg merke til at de to snømennene til høyre står perfekt plassert på snølinja, og at det på en måte popper tre presanger ut fra bildet (de er bare pynt som vi har satt inn fra mac-en). I tillegg ser dere en julekule og en stjerne oppe til venstre, litt granbar og sånn sørøst, en godteristang på midten til høyre og nissen øverst med teksten "Merry Christmas!". Det betyr god jul for dere som ikke er drevne i engelsk. Hilsenen vår valgte vi å plassere nederst til venstre. En annen fiffig detalj er at vi har fjerna den grønne lampa som egentlig stod bak ryggen min. Jeg tror ikke jeg har fått en eneste henvendelse om det var dårlig redigering her! Jeg har nemlig fargelagt hele veggen på nytt. I tillegg er det egentlig en turkis skuff og en hel del fargerike spill under Bård, men også disse har jeg fargelagt i svart. Jeg har gjort alt dette for å få tydelig fram hovedpersonene på bildet.

Nå begynner det jo å bli en stund siden vi ønska deg god jul og skrev et brev som oppsummerte året vårt (også med en mengde linker til gode blogginnlegg gjennom året)., men vi vil gjerne gjenta hilsenen vår nå på en dag som denne. Det er julaften! Så kjære leser: GOD JUL! GOD JUL! Vi ønsker deg en veldig koselig julaften. Hvis noen er triste eller ensomme, skal dere bare sende oss en mail eller kommentere på dette innlegget, så skal vi gjøre alt som står i vår makt for å ta vare på dere. Kanskje vi finner på et artig innlegg, eller kanskje vi henviser til noen av de artige innleggene vi har skrevet fra før. Håper alle har det bra.

Avslutter med yndlingsjulesangen nå om dagen. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits