På plass på lesesalen

Jeg har blitt masterstudent ved UiB. Det er ganske hyggelig, litt spennende, men også bittelitt skummelt. Da forventes det nemlig at man skal jobbe jevnt og trutt gjennom hele semesteret og være seriøs hele tiden. Jeg klarer nok ikke å være seriøs hele tiden, men jeg har tenkt å jobbe så godt jeg kan. Jeg har allerede vært på skolen en del, og jeg har bare vært i Bergen en uke! Tenk på det. 

Som masterstudent har man enkelte fordeler. Når jeg tenker etter, kommer jeg bare på en fordel for øyeblikket. Nemlig at man kan få sin egen lesesalplass. Her kan man sitte i ro og mak og fordype seg i spennende lesestoff. Jeg holder for tiden på med to fag. Et fag som heter Språklig variasjon og endring og ett som heter LINGMET. Det sistnevnte er et metodefag for språklige mastergrader. I det første faget skal jeg presentere en artikkel om litt over en uke. Det blir spennende. Jeg valgte meg en engelsk artikkel. Jeg må ta med en ordbok på lesesalen på mandag, for engelsk er vanskelig, right?

Det som er kjekt med å ha sin egen lesesalplass er at man kan la tingene sine stå der. I går satt jeg der for første gang, og da kom Marit bort til meg og sa at jeg måtte gjøre plassen min litt mer personlig. Dette var jeg selvfølgelig helt enig i, og i dag ba jeg min gode venn Amund om å finne noen bilder og sånn i en avis som jeg kunne henge opp. Jeg vet ikke helt om disse bildene er noe jeg ville hengt opp selv, men flotte var de.

Jeg tok med meg en pennekopp fra hjemme. Det er jo litt viktig å ha noe å skrive med på lesesalen. Dessuten har jeg kjøpt meg to flotte permer (en rosa og en lilla) som jeg kan putte arkene mine i. De skal jeg sette igjen på lesesalen når jeg går for dagen. Hjemme har jeg andre ting å tenke på. Nå om dagen driver vi med pusling. Vi pusler et stort bilde av en bygning i Roma. Det blir spennende å se hvordan resultatet blir.

Her er et bilde av lesesalplassen min. Ja, dere ser riktig. Rett bak pennekoppen henger det et bilde av en naken mann som står og tisser oppi en vask eller noe. Flott.

- Ingunn

2 kommentarer

Jens Stoltenberg

19.01.2013 kl.13:54

Hei Ingunn/jenter!

Jeg har fulgt bloggen deres i et års tid nå, og jeg må si dere er morsomme jenter! Dere gir folk innblikk i deres enkelte liv og dere sammen som et kollektiv - akkurat slik som vi i Ap tenker politikk - enkeltmennesket i det kollektive samfunnet. Dere er det jeg vil kalle kremen av norsk ungdom!

Lykke til med studiene!

Bordellet

22.01.2013 kl.20:36

Tusen takk for hyggelig kommentar, Jensemann! :) Så koselig at du følger med på bloggen vår. <3

Skriv en ny kommentar

hits