Ny hilsen fra lesesalen

Kjære lesere, her får dere en ny hilsen fra lesesalen! Denne gangen uten bilder. Men vi vil bare meddele alle sammen at vi har det bra og står på. Etter skikkelig sludd-vær i går er det nå sol og fint. Ingunn og jeg gikk til skolen i dag, mens vi sang "I love you, te quiero". Heia heia!

Ellers går det bra med oss alle. 

Ute er ungene glade. De leker og roper og har utestemme, akkurat slik det skal være. Det eneste som er litt synd, er at det er rett utenfor lesesalen. Kjempeidé å sette opp en barnskole rett ved universitetet. Men det er jo hyggelig også, sånn hvis man skulle glemme hva som er viktig i livet. Vi studenter har jo ofte noe å lære av barna. De har liksom skjønt det. 

Jeg gikk inn på Wikipedia bare for å lese litt om barn. Der står det at barn betyr båren og henger sammen med verbet å bære (fram). Det var litt artig for en nordist. Kanskje alle vet det fra før, men for meg var det en ny oppdagelse. Den primære læringsmetoden for barn er lek, står det også. Så "lek og lær" må jo være et flott motto for skolene. Jeg googla lek og lær, og da kom det opp en side med geometri- og topologispill fra UiB. Det må jo være kjempelurt for dere som har lyst til å lære mer om geometri og topologi! Kos dere.

Jeg har forresten begynt å skrive dagbok, der jeg setter inn pene illustrasjoner og flotte visdomsord. Dessverre har dette kanskje gått litt utover bloggingen vår. Men dere vet jo at vi alltid kommer tilbake med gode innlegg om livet og livet.

Ha en strålande morgon!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits