VINNER AV KONKURRANSEN VÅR

Vi har nå kåret vinner av konkurransen vår. Siden vi opplevde ekstrem pågang, så vi oss nødt til å kåre TO vinnere. GRATULERER, MARIT og RANDI!

MARIT sitt bidrag:

Eg meiner at eg fortjener å vinne fordi eg aldri har vunne på basar eller på internett-konkurransar, og eg har meldt meg på alle. Samtidig så meiner eg at eg ikkje fortjener å vinne, sidan eg har vunne dykkar konkurranse før. Helsing ambivalent Marit

Her er et bilde av 'Marit:
RANDI sitt bidrag: 

Hei :)
Eg bør vinne fordi eg ikkje har vunne på bloggen før. I tillegg så fortener eg ei betaling, gjerne i form av ein premie, for alle dei fine bildene de får bruke av meg på bloggen. Men eg forstår godt om eg ikkje kan vinne, for er nok mange gode kandidatar!

Her er et bilde av Randi:Det disse deltakerne har gjort, er å skrive ærlige, gode tekster om hvorfor de fortjente å vinne. De holdt seg godt innenfor maksgrensen på tusen ord, de har ganske god rettskrivning og tegnsetting, noe vi verdsetter høyt hos andre. De er begge ydmyke og forventer ikke seier, men det kommer tydelig fram at dette er noe de virkelig ønsker seg. Vel fortjent seier til dere begge!

Takk for alle andre gode bidrag vi fikk inn. Hvis noen er kjempelei seg for at de ikke vant, får dere sende oss en mail, så skal vi se hva vi kan gjøre for å muntre dere opp. 

PREMIEN til Randi og Marit er:

- 1 flaske vin til hver

- som skal tas med til Bordellet og nytes der med servering av ost og kjeks. 

VEL MØTT! 

2 kommentarer

Mette

27.02.2013 kl.23:09

Jeeeiii!!!! :-)

Og for ein flott premie. Har rydda kalenderen og gler meg :-)

Randiosa

28.02.2013 kl.12:04

No er dagen redda!! Takk :D

Skriv en ny kommentar

hits