Mars

Det har blitt mars måned, og det tyder på at tiden går. Jeg har vært i Søgne i helga, og der har det vært ganske fint vær og vårlig. Da jeg kom hjem til Bergen var det regn, men det har visst vært helt ok vær her i løpet av helga. Da jeg kom hjem i dag ble jeg møtt med nydelig middag. Sylvi-Ann og Ingunn hadde laget potetmos, gulrot-kålstuing og schnitzel. Herlig! 

Jeg var akkurat inne på forskning.no, og der kan man i dag lese om at eldrebølgen ikke nødvendigvis blir så dyr som man har fryktet. Det er bedre folkehelse og lavere risiko for hjerteinfarkt som kan veie opp for aldersutviklingen. Det er visst svenske forskere som virkelig har satt seg inn i denne saken. En annen nyhet fra Sverige er at svenskene har blitt mer hjelpsomme. "Rundt halvparten av alle svensker hjelper venner og kjente på regelmessig basis uten å ta seg betalt. Engasjementet har økt betraktelig siden 1990-tallet."

I kveld har jeg fått ta en titt i Ingunn sine albumer fra vi var på tur til Salamanca i 3. klasse. Jeg holdt jammen på å le meg ihjel på noen av bildene, for Sylvi-Ann har forandra seg utrolig mye. Ingunn har dessverre vært så grei at hun ikke har lagt ut de "verste" bildene på facebook, så jeg fikk bare tak i noen få. 

Tre gode venner, som enda ikke ante at de kom til å bo sammen i Bordellet og senere i Dukkehjemmet. Sylvi-Ann hadde regulering, og var rett og slett dødssøt. 

Tvillinger. 

Dere ser kanskje ikke de store forskjellene, men jeg kan love dere at hun har forandret seg  mye, og hun har faktisk bare blitt penere og mer moden. 

I morgen skal jeg på tidligvakt igjen. Det er hardt å jobbe, men man tåler jo det i livet. 

Vi blogges! God natt.

- Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits