Stilskryt

Vi er jo litt over gjennomsnittet opptatt av mote, og vi må bare skryte av Tones antrekk i kveldens Idol-sending. Ikke bare har hun valgt vårens sprekeste farge, nemlig hvit, men hun har også valgt heldress. Noe som er veldig riktig for sesongen. Bare se her: 

Tone tar seg bra ut i kveld

 

Ellers må vi si at nivået på Idol-deltakerne ikke har vært så veldig høyt så langt i kveld. Vi liker Eirik og Siri best så langt i kveld, og det blir spennende å se de siste som skal opptre i kveldens sending. Nå ser vi på Nytt på nytt fram til nyhetene på TV2 er ferdig.

I ettermiddag var vi på et veldig inspirerende og fint foredrag med Håvard Tjora, en lærer som er kjent fra TvNorge-serien Blanke ark. Han snakka om hvor viktig det er å se hver enkelt elev og hvordan man kan gjøre skolehverdagen enklere for elevene som kanskje syns skolen er litt vanskelig. Læreren er en viktig person i barn og ungdom sine liv, og det er kjempeviktig å ikke glemme det når man begynner i jobb. Det er også viktig å huske at hele poenget med å gå på skolen er å lære, og da er det viktig at elevene lærer på riktig måte. Da kan lek og uteaktiviteter være fint. Jeg tror og håper vi kommer til å bli veldig flinke lærere. Her er flinke Håvard Tjora:

- Ingunn

2 kommentarer

Randiosa

15.03.2013 kl.21:56

Hahaha! Ler av tvillingen til Tone!

Silje

18.03.2013 kl.15:01

God dag! Vi vil gjerne gi deg en gratis DVD-film for å feire vår 3 års dag! Du er samtidig med i konkurransen om et hjemmekinoannlegg til 12 000 kroner, så her er det bare å slenge seg med. Vi håper vi hører fra deg!

Skriv en ny kommentar

hits