En ny æra

Mye har endra seg de siste månedene. Vi bor ikke i Bergen lenger. Iselin har flytta sørover, og Sylvi-Ann, Jarle og jeg har flytta til Trondheim. Det er litt rart at vi ikke bor sammen lenger alle fire. Men vi har blitt enige om at vi skal prøve å holde liv i bloggen selv om vi ikke bor sammen. Det håper vi at vi klarer og at dere setter pris på.

Sommeren gikk fort i år. Tre av oss har jobba, og Jarle har vært mest opptatt av å bade. Jarle har bodd på Lillehammer i sommer og har storkost seg hos bestemor og bestefar. Han har fått litt mer mat enn han pleier, så han har blitt litt tjukk.

Sylvi-Ann og jeg har som nevnt flytta til Trondheim. Vi hadde hjelp av mor og far og mor og far til å flytte i helga, og vi har fått det så fint! Jeg har tatt noen bilder av det nye bostedet vårt.

Stua vår

Komfyren vår. Vi hadde taco til innflyttingsmiddag.Far og far snekra kjøkkenøy til oss.


Ludde i godstolen


Vi er veldig fornøyde. Nå har vi pakka ut alle tingene våre. Det gjenstår bare at Sylvi-Ann rydder i pennekoppen sin, så er vi på plass. Vi driver og blir litt kjent med Trondheim, men det er litt vanskelig, for det er så mange gater som krysser hverandre og sånn. Det blir nok bedre etter hvert.

I dag har vi vært på immatrikulering på Gløshaugen. Det var en skikkelig fin seremoni, og vi koste oss selv om det regna masse. Hadja Tajik var der og holdt tale og Zelda fra Newton var komframogsier.

Nå skal vi ta en middagshvil. Ha en fin kveld.

- Ingunn

3 kommentarer

Randi

13.08.2013 kl.18:35

Så fint! Lykke til i ny leiligheit :) Iselin, du må òg vise fram din nye bupel her på bloggen :D

Marit

13.08.2013 kl.21:34

Så fint, ja. Me savne dåke. Klem frå meg og Sig

Møyfrid

14.08.2013 kl.10:01

Fin og trivelig bolig dere har fått. Lykke til med studiene og livet i Trondheim...- en spennende tid...med mange opplevelser, muligheter og erfaringer. Og forresten, fint at dere holder liv i bloggen. Klem fra Møyfrid

Skriv en ny kommentar

hits