Jarle har bursdag!

I dag er det stor feiring og hei og hurra i Trondheim og i fiskebollen. Jarle Kleppfisk fyller nemlig ett år i dag! HURRA! Tenk på det, dere, for ett år siden flytta Jarle inn i Dukkehjemmet sammen med oss. Det har vært et fint år med oppturer og nedturer (Jarle var jo døden nær ved juletider), men det har uten tvil vært mest glede og hygge. Det er ikke hver dag en liten kampfisk blir ett helt år, fisker lever jo ikke alltid så lenge... (Les mer om det blant annet her, her, her og her) Sylvi-Ann og jeg har tenkt at ett fiskeår må være cirka 32 menneskeår. Jarle holder seg godt. I anledning dagen har Jarle fått en ny plante i bollen av bestemor og bestefar på Lillehammer. Det virker som at han er veldig fornøyd. Han svømmer i hvert fall rundt og leker under bladene.

 

Sylvi-Ann og jeg har vært i byen i dag, og tror dere ikke DDE skulle ha konsert på Torget? Dette er andre gangen vi ser DDE spille denne uka. Det er litt i overkant ofte kanskje, men vi vet jo ikke når vi får se dem neste gang. Vi fikk jo oppleve dem rett før jul, og det kan dere lese om her. I dag var det heldigvis litt varmere i Trondheim, så vi måtte kaste jakkene våre, men Bjarne valgte likevel å holde skjorta på. 

 

Vi koser oss fortsatt i Trondheim. Sylvi-Ann har begynt på skolen, og jeg begynner på mandag. Jeg er litt spent og håper det går bra. Uansett føler vi at vi lever som ekte studenter. Vi er ikke med på alt av fadderopplegg, men vi har vært med på en del, og det har vært veldig gøy.

Sylvi-Ann foran Studentersamfundet, hennes andre hjem.

Vi skal feire dagen til Jarle med Orange is the new black. Ha en fin kveld, kjære lesere.

- Ingunn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits