Fortsatt forkjøla

Hei igjen! Takk for massiv respons på forrige innlegg. :) Tenkte å oppdatere dere på min helsetilstand. Det går ganske bra. Jeg har funnet en fin kur bestående av brownies, Smil og marshmallows. Det holder humøret oppe selv om man må slappe av hele kvelden etter skolen. Og som dere vet er vi veldig opptatt av at man alltid skal holde humøret oppe. 

Det er mye bedre å se sånn ut:

Enn å se for eksempel sånn ut:

Ellers fikk dere kanskje med dere at leppa mi ville vise seg fram litt ekstra i går, og i dag var det øyet sin tur. Men jeg lar ingenting stoppe meg og gikk selvsagt på skolen og var flittig student på obligatisk forelesning. 

Vet ikke om dere ser det siden dette bildet er tatt litt etter at hevelsen begynte å gå ned, men det høyre øyet pleier å se litt mindre søvnig ut sånn til vanlig.

Selv om vi har flytta, har vi heldigvis likevel med oss Kjerringråd-boka (den av Anne B. Bull-Gundersen, vet dere, som vi har anbefalt dere å skaffe dere). Dere var sikkert bekymra for at den hadde forsvunnet i flyttekaoset, men det er klart den var prioritert. Derfor har vi råd mot hovne øyne: 

"Mot hovne øyne og poser under øynene, skal du bruke avkjølt kamillete: Lag kamillete etter anvisnigen på pakkenog la den bli godt avkjølt. Dypp bomullsdotter e.l. i teen, og ligg og slapp av med disse på øynene/posene i 10-15 min - enkelt, effektivt og behagelig! En enda enklere, men ikke like behagelig måte er følgende: Pakk inn knuste isbiter i tynt tøy og legg isen på posene mens du hviler deg. Etter 10 min kjennes huden mindre slapp, og du kjenner deg friskere!" 

Jeg rakk ikke å prøve ut tipsene før øyet var normalt igjen, men jeg skal prøve det ut neste gang øyet hovner opp. Hvis noen av dere prøver det før meg, så er det bare å si fra, så kan dere få gjesteblogge! Alle henvendelser ønsker vi fortsatt velkommen på bordellet@hotmail.no eller i kommentarfeltet. 

3 kommentarer

Selma

30.08.2013 kl.17:49

Stakars deg som er syk. Håper du blir friiiiiiisk

Reidun Rognstad-Hellemyrsfolket

30.08.2013 kl.18:22

Morsomt innlegg, men han ser vel ikke helt god ut han kar'n der heller :-)

God bedring Sylvi-Anne!

God helg jenter, stå på!

Sylvi

07.09.2013 kl.20:02

Hei, Reidun! Tusen takk for artig kommentar. Jeg er fresk att nå. God helg!

Skriv en ny kommentar

hits