"Det man ødelegger på fire år tar minst tjuefem år å bygge opp igjen"

Hei, kjære lesere! 

Nå er det lenge siden jeg har blogget, det har dere kanskje lagt merke til. Jeg tenker mye på at jeg skulle vært flinkere til det og til mye annet, men her kommer et lite innlegg fra meg. 

Jeg ser på partilederdebatt, og det er spennende. Jeg har forhåndsstemt, og jeg håper at alle andre også bruker stemmeretten sin fornuftig. Jeg har nå begynt å jobbe på alderspsykiatrisk avdeling, og der var det flere som benyttet seg av mulighetene til å forhåndsstemme på sykehuset. Jeg er glad for at stemmelokalene er så tilgjengelige for alle. Og jeg er glad for at flere av pasientene mine viste seg å være riktig så fornuftige mennesker med gode verdier, i mine øyne.

Jeg fant et innlegg til debatten i SVs valgavis som jeg ville dele. Jeg mener det er verdt å lese og ta med seg når man skal velge side i politikken. I artikkelen er det visesangeren Mikael Wiehe som forteller om sin opplevelse av Sverige og tanker om politikken som har blitt ført der. Jeg har sitert ham i overskriften av blogginnlegget, og det han snakker om det han ser på som en mislykket høyrepolitikk i Sverige. Alle sitatene er hentet fra delgodene.no

Han sier "Norske velgere kan umulig vite hvor dårlig den nyliberale politikken har endt i praksis i Sverige. Hadde de visst, hadde de vært mye mer betenksomme med å stemme Høyre."

 

Høyre har regjert noen år i Sverige, men nå tror visesangeren det blir regjeringsskifte.


Dette innlegget ble tydeligvis like politisk som Sylvi-Ann sitt forrige innlegg, selv om det ikke var planen min. Jeg tenkte at jeg måtte bidra med noe, så da ble det dette. Ingen vet hva framtida bringer, men vi får gjøre vårt beste alle sammen. 

Jeg siterer Wiehe igjen: 

"For å si det ganske enkelt: Vanlige mennesker tjener godt på å være venner med hverandre." 

Godt valg! Vi blogges. 

Et fint bilde fra Møvik utenfor Kristiansand. Det er fortsatt antydning til sommer.

- Iselin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits