Hei og hopp

Hallo, alle sammen!


Nå har det alt blitt den 15. oktober, og dette er en flott dag på mange måter. Det er bare 77 dager igjen av 2013, og jeg er tilbake i Trondheim etter et par ukers høstferie på Lillehammer. Høstferien har vært avslappende og fin - ingen ting er så vakkert som Lillehammer på høsten. Jeg har vært mye med Lita i ferien, og på bildet under kan dere se at vi sitter og ser på TV. Lita liker best dyreprogrammer.

 

I tillegg har jeg fått strikka en del. Jeg vet jeg har skrevet om de fleste strikkeprosjektene mine på bloggen før og lovet at jeg skulle blogge om dem. Dessverre har ikke dette latt seg gjøre, og jeg har derfor valgt å fylle resten av dette blogginnlegget med strikking. Det jeg driver med nå om dagen er en grå lue:

Den er ikke helt ferdig enda, men skal bli omtrent slik:

Jeg har strikket den lilla også, hehehe. I en stund nå har jeg hatt som mål å strikke ferdig kaizersvottene jeg har tegna, men det ble visst et stort prosjekt. Jeg mista nemlig mønsteret og måtte lage vott nummer to bare ved å se på vott nummer en. Men slik ble resultatet:

I tillegg har jeg laget uglesokker...:

...og andre sokker:Pluss flere votter for store...:

...og for små:


Høsten er fortsatt ung, og både Sylvi-Ann og jeg fortsetter strikkinga vår framover. I tillegg lover vi at vi skal bli flinkere til å blogge. Jeg legger ved en av mine nye favorittsanger:


- Ingunn

Én kommentar

Christin Elisabeth Smith

15.10.2013 kl.18:44

Så flink du er!

Skriv en ny kommentar

hits