Dagens kyllingmiddag med mer

Hei igjen, kjære venner. 

I det siste har vi kost oss mye. Vi har blant annet blitt kjent med Gizmo:

 

Han er ganske søt, og vi har blitt riktig gode venner.


Husker ikke om vi rakk å blogge om det, men vi har også hatt besøk av vår elskede søster Iselin, og vi hadde kanonbra dager i Trondheim.



Jeg har fått så god rosa gulrotkake. Hvis dere har lyst til å lage gulrotkake, har vi en oppskrift her i et gammelt innlegg

I dag har jeg rydda og pynta så flott:

Og laga middag:

Den smakte veldig godt om vi får si det selv, så her er oppskriften på kylling med spinat og soltørka tomat

  • Skjær opp kylling i biter og stek i olje i ei steikepanne på middels temperatur i noen minutter sånn at kyllingen blir passelig stekt. 
  • Ha i hakka hvitløk og chili.
  • Ha i en pose bladspinat og la den falle sammen.
  • Kutt opp soltørka tomat, legg den i litt vann og ha den i.
  • Ha i en boks med creme fraiche lett.
  • Ha i en dæsj (dash er den korrekte skrivemåten, men det ser så dumt ut) dijonsennep, salt og pepper. 
  • Server med for eksempel fullkornspasta og et glass rødvin. 
  • Bon appetitt! 

 

Jeg lover å bli bedre til å følge opp mottoet vårt "kvantitet framfor kvalitet" framover. Håper dere har det aldeles strålende.

 

we <3 u.

Én kommentar

Randiosa

20.11.2013 kl.14:58

Flott med oppskrift :) Skal prøvast!

Skriv en ny kommentar

hits