Una Pizzeria e Bar

I går var Endre i Trondheim, så vi fant ut at vi hadde lyst til å feire med å prøve ut en ny restaurant. Vi valgte å prøve ut Una Pizzeria e Bar på Solsiden. Her kommer en liten anmeldelse av restaurantbesøket.

Una ligger i det som ser ut som en gammel fabrikk, eller i hvert fall et veldig slitt lokale med betong og sånn. De serverer pizza, pasta og annen herlig italiensk mat. Sylvi-Ann og jeg bestilte oss pasta Cappellacci, og det var kjempegodt! Endre spiste kylling, og Erik og Vera spiste pizza. Vi var superfornøyde og vil anbefale alle å besøke Una!Vi tok en "4-stjerners middag"-runde etter vi hadde spist. Endre fikk dessverre ikke kommet med tilbakemeldinger fordi han måtte rekke flybussen. Her kommer våre vurderinger:

Fine Erik og Vera

Erik: Maten på Una var en gastronomisk opplevelse - den var kjempegod! Servitøren vår var litt treig, men var rask med å komme med maten. Atmosfæren var koselig. Maten får terningkast FEM og atmosfæren får også FEM.

Vera: Besøket på Una var en kulinarisk opplevelse uten sidestykke - rett og slett fantastisk! Maten og stemningen overgikk forventningene. Maten var billig, og det er bra. Pizzaen var som de lager den i Italia. Vera har ikke vært i Italia, men hun tror pizzaen smaker likt. Hun bestilte seg en sjokoladekake til dessert, og ble nok litt skuffa. Hun burde valgt isen i stedet. Atmosfæren var god, men hun satt litt for nærme høyttalerne. Hun sleit derfor litt med å høre hva Sylvi-Ann sa. Ellers likte hun den rustikke stilen til restauranten. Hun liker rør og litt tøft interiør. Vera gir terningkast SEKS! på maten og terningkast FEM på atmosfære (trekk på grunn av høy lyd).

Sylvi-Ann: Sylvi-Ann er fascinert av levende ild, og satt heldigvis med utsikt til en peis og en flott pizzaovn. Dette gjorde opplevelsen toppers for Sylvi-Ann. Hun synes nok det burde vært en ansatt til på jobb, men det var ikke noe stort problem at servitøren ikke dukka opp så ofte. Hun likte godt at vi fikk sitte ved et rundt bord. Hun sier også at volumet på musikken var perfekt, med det hjalp nok litt på at hun har nedsatt hørsel. Det var særlig de røffe doene som imponerte Sylvi-Ann - de bør oppleves! Ellers vil hun trekke fram de gode prisene på maten og de fine vannflaskene. Hun var veldig fornøyd med valg av hovedrett og dessert. Likevel var hun ikke så fornøyd med at pannacottaen hadde sitron i seg. Hun gir derfor terningkast FEM for maten og terningkast SEKS for atmosfære fordi "det var så chill her".

Tallerknene er tomme - det er et godt tegn!

 

Ingunn: Jeg likte meg veldig godt på Una! Maten var himmelsk, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det var perfekt størrelse på porsjonene, for hvis det hadde vært enda mer mat, ville jeg sannsynligvis blitt altfor mett. Jeg likte godt at vi fikk vann med en gang, og at maten kom så raskt på bordet når vi først fikk bestilt. I tillegg var det flott at brødet og aiolismøret vi fikk, var gratis. Jeg likte godt lokalet, og trives godt i slike omgivelser. Det eneste jeg ikke likte så godt var at servitøren vår var litt lite observant og brukte litt lang tid på å komme bort til bordet. Men hun var veldig trivelig. Jeg gir derfor terningkast SEKS! for maten og terningkast FEM for atmosfære.

Som dere skjønner, var vi veldig fornøyde etter besøket vårt på Una, og hvis du er i Trondheim og har lyst på ekte italiensk mat, bør du dra på Una (jeg har ikke vært i Italia jeg heller, men jeg skjønner ikke at italiensk mat skal være noe bedre enn den de hadde på Una. Maten var jo perfekt!) Vi kommer garantert tilbake!

- Ingunn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits