mai 2010

Oppdatering fra Lillehammer

Hei!

Jeg er nå hjemme i Lillehammer på sommerferie, og det er strålende sol! :) Jeg ser at beboerne i Bordellet ikke har vært så aktive her inne etter at jeg dro, men det forstår jeg godt. De leser til eksamen stort sett hele tiden, så blogging må nok dessverre nedprioriteres. Derfor tar jeg saken i egne hender og skriver litt.

På lørdag var det Melodi Grand Prix, eller Eurovision Song Contest som det heter på fint. Det begynte ganske spennende med en spanjol som løp opp på scena under Spania sitt innslag. Heldigvis fikk de synge igjen! Lisbeth og jeg inviterte til Grand Prix-fest hjemme, og Amund og jeg stemte på Spania. Dessverre gikk det ikke så bra med Didrik, men vi får ta det igjen neste år :) Vi gratulerer Tyskland med seieren!

I dag har min kjære søster Lisbeth bursdag! Hun ble 18 år i dag, og hun har nå lov til å kjøpe alkohol, tobakk, og hun kan ta ta lappen. Det blir spennende å se hvordan det går!


Nå litt fakta om 31.mai.
  • I dag er det 214 dager igjen av 2010.
  • Clint Eastwood, Børge Ousland, Brooke Shields, Roar Ljøkelsøy og Colin Farrell fyller år i dag! HURRA!
  • Det er også Verdens Tobakksfrie Dag i dag...
Ha en fortsatt fin dag!
- Ingunn

Første jente må reise fra Paradise Bordell

I dag reiser jeg fra Bordellet med tungt, men også lett hjerte. Det blir trist å dra fra Bergen, men jeg gleder meg til å være hjemme i sommer. Jeg hadde muntlig eksamen i dag og fikk B :) Er svært svært fornøyd!

Om en time lukker jeg kofferten og vender nesa mot Lillehammer!

Ha det så lenge og god sommer! <3
- Ingunn

Sex and the City, Smash og Brann

I går, etter en lang dag med eksamenslesing, så vi Sex and the City-filmen, siden vi planlegger å se nummer 2 når den kommer på kino. Vi har sett den en gang før, men denne gangen likte vi den bedre enn forrige gang. Terningkast 4. Vi er veldig glade i serien, men filmen er litt fylt av klisjeer. Likevel har den sine morsomme, festlige høydepunkter! Vi lo for eksempel masse da Charlotte shit her pants etter å ha inntatt dusjvann.

 Vi unte oss alle tre en liten godbit til dessert i dag, så vi har enda en anmeldelse å komme med: av den nye Smash-sjokoladen! Da Ingunn skulle ønske det var litt mer sjokolade i sjokoladen, gir hun et svakt terningkast 3. Hun vil ikke kjøpe den igjen. Neste gang blir det Hobby, Stratos, Melkerull eller Krokanrull på henne. Iselin likte den litt bedre og gir et sterkt terningkast 4. Hun kommer antakelig heller aldri til å kjøpe den igjen, og heller kanskje ikke ta imot hvis hun blir tilbydd. Grunnen til den høye karakteren er at hun hadde så lyst på sjokolade da hun spiste den. Sylvi-Ann likte den så godt at hun ville sagt ja takk til å spise den igjen, men den var nok ingen favoritt. Det er alltid godt med sjokolade, og den får terningkast 5 av henne. De fleste andre sjokolader får 6.
Til slutt en anmeldelse av Branns kamp mot Hønefoss. Terningkast: 1. Hva skal til for å redde bunnlaget vårt? Det har vi i Bordellet svaret på: Vi oppfordrer alle til å støtte Brann og ønske seg at det går bra. Det finnes ikke noe bedre enn at ting forandrer seg til det bedre. Alt kan skje hvis man håper og ønsker seg det nok :D

Pinse

Vi vil få gratulere Iris og Esther så mye med navnedagen! På denne dagen, i 1930, ble Amy Johnson første kvinne til å fly fra England til Australia. I 1956 ble Eurovision Song Contest avholdt for første gang i Sveits og Lys Assia fra Sveits vant med sangen "Refrain". I Drammen ødela en bybrann 33 boliger og 17 sjøboder i 1745. Vi gratulerer Ari og Märtha med bronsebryllup. Gratulerer med dagen til Erlend Loe!

Her i Bordellet er det først og fremst eksamenslesing som står på programmet. Ingunn skal ha sin muntlig-eksamen på fredag, og jobber flittig med presentasjonen hun skal ha, i tillegg til at hun må lese om andre ting. Sylvi-Ann skal ha eksamen 9. juni, og jeg skal ha 9. og 16. Jeg gruer meg, for det er så usedvanlig mye å lære seg, i tillegg til at vi jobber med å lage en prosjektplan som skal fremføres på fredag. Vi skal lage en plan på hvordan vi ville forsket hvis vi skulle forske på hvilke oppgaver sykepleiere må nedprioritere når de har det travelt. Det hadde vært spennende å forske på, for vi fant ingenting om det. Men det får komme i neste omgang. Som dere skjønner, har vi nok å henge fingrene i. Men det går nok bra til slutt, sommerferie får vi uansett.

I dag er det i alle fall veldig passende inne-vær. Det regner ikke akkurat nå, men det er litt grått ute.

Jeg vil gjerne prøve å opplyse alle våre trofaste lesere om hva pinse faktisk er. Jeg har skjønt at det er en litt ukjent høytid, og det har den faktisk også blirr kalt - "den ukjente høytiden". 1. pinsedag var i går, 2. pinsedag er i dag. Det er derfor man har fri i dag, de som har det. 1. pinsedag er alltid 49 dager (den sjuende søndagen) etter påskedagen (den dagen Jesus stod opp fra de døde). Dagen er til minne om at den Hellige Ånd kom til disiplene, man kaller det også kirkens fødselsdag. Kjekt å vite, hvis man noen gang sitter i stolen på "Vil du bli millionær", for eksempel.

Vi er fortsatt ivrige på Maxi-Yatzy, vi må nok kjøpe oss en ny blokk når vi kommer til ny leilighet. Det har plutselig snudd seg helt med tanke på hvem som vinner. Ingunn har på en eller annen måte begynt å få yatzy med 6'ere nesten hver gang vi spiller! Hun vinner desidert mest av oss alle nå om dagen. I går var Martha med på en runde. Stillingen ble slik: Sylvi-Ann: 267 poeng.
Iselin: 348 poeng.
Martha: 360 poeng.
Ingunn: 394 poeng.

Nå er det tilbake til lesinga her! Vi snakkes! Ha en strålende uke, alle sammen.

- Iselin

SOMMER

Det er skikkelig sommer. VI kan gå i sandaler og kjoler, grille og kose oss. I går satt vi ved Store Lungegårdsvannet hele dagen og leste og sola oss, og så kom Randi og Birgitte og grillet med oss. Det var godt og koselig! Kjempefint med sol! Men siden det snart nærmer seg eksamen, må vi tilbringe noen dager inne med lesing og skole, og i dag har alle Bordellets beboere vært på skolen. 

Ellers er det finale på Paradise i dag, det blir spennende. Vi heier litt på Niklas, men alle er jo verdige vinnere etter å ha vært seg selv hele veien, ikke dolka noen i ryggen osv. 

Vi håper alle våre lesere har en like fin dag som oss. Det er 225 dager igjen av året, og de nærmeste som kommer, er nok ekstra lyse og fine!! Vi sender våre gratulasjoner til Sigrid Undset som, hvis hun fortsatt var i live, ville fylt 128 år i dag. Det er 510 år siden Christofer Columbus døde, og vi kan også opplyse om at Kamerun og Øst-Timor feirer (eller ikke feirer) sine nasjonaldager i dag! 

:) 

Evaluering av Brann-kamp og 17.mai!

Vi var jo på fotballkamp på søndag, og siden det har vært tett program etter den, kommer evalueringen først nå. Det var en våt kamp, men også spennende. Ettersom det var 16.mai, var det kjempegod stemning på stadion, og vi hadde kledd oss godt for regnværet. 

Vi så en kjendis på vei til kamp, Tor Endresen. Han skulle nemlig synge Nystemten, så det var en flott start på kampen. Etterpå tok stadion ett minutts stillhet for avdøde Bjarne Berg, men Lillestrømsupporterne fikk det ikke med seg, så de bråkte langt inn i minuttet. Da ble det litt dårlig stemning.
Lillestrøm scoret mål først, i kampens 50. minutt, men så klarte Petter Vaagan Moen å redde Brann til uavgjort med et flott frispark 5 minutter på overtid. Det var bra, for Brann hadde mange gode sjanser de bommet på. 
Vi gikk ok fornøyde hjem, la oss under dynene for å tørke og få i oss varmen, og neste dag var det klart for 17.mai-feiring i Bergen by!
Dagen begynte med flott frokost hos Randi, Irene og Birgitte. De hadde gjort det så fint med 17.mai-løpere og stolene våre. Vi spiste masse godt, spekemat, rundstykker, røykelaks, kabaret, potetsalat, ost, kjeks, bløtkake, salat, dressing og masse :) Etterpå gikk vi til byen og så på toget, så på pølse-lunsj hos Veronica og Karoline, så gikk vi litt rundt med Marit og så på livet, så møtte vi Mari med venner i byen, spiste litt på Peppes, så hjem og slappet av litt, så til Sigurd og avsluttet kvelden der, og alle var enige om at det hadde vært en fin dag. 
Nå er vi på vei ut for å lese, for det er nydelig sol!

Takk for besøket, Mor og Far :)

Nå har Mor og Far reist igjen, og vi takker for koselig besøk. I går var vi i byen, og der var det mye liv! Buekorpsene marsjerte fram og tilbake, det var masse kor, og mye som skjedde. Vi spiste is/smoothie/juice og koste oss i sola.

Da vi kom hjem, spiste vi reker som Far kjøpte på Fisketorget, loff som han kjøpte på Godt brød, og god salat som Iselin laget (vi kjøpte ingredienser på Kiwi). Etterpå spilte vi litt yatzy mens Mor strøk bunadskjortene våre. Så avsluttet vi kvelden med Kokkelimonke, og Iselin vant. 

I kveld er det fotballkamp: Brann - Lillestrøm, noe vi gleder oss masse til. 16.mai er visst fotballens nasjonaldag! Nå er det veldig stygt vær, regn og grått, men vi håper det kommer seg til i kveld, særlig til i morgen! Da er det nemlig 17. mai, Norges nasjonaldag! Vi skal på frokost hos Randi m/fam, og vi gleder oss veldig. Ellers er det verdt å nevne at Edvald Boasson Hagen, den kjente norske sykkelrytteren fra Rudsbygd, blir 23 år på selveste nasjonaldagen! Vi gratulerer.

Legger ved nasjonalsangen (den mest populære, men ikke offisielle - det er visst formelt sett "Sønner av Norge") slik at alle øver på den til i morgen. Teksten er av Bjørnstjerne Bjørnson og melodien av Rikard Nordraak.

1.

Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
på vår far og mor
og den saganatt som senker
drømme på vår jord.
Og den saganatt som senker,
senker drømme på vår jord.

2.

Dette landet Harald berget
med sin kjemperad,
dette landet Håkon verget
medens Øyvind kvad;
Olav på det landet malte
korset med sitt blod,
fra dets høye Sverre talte
Roma midt imot.

3.

Bønder sine økser brynte
hvor en hær dro frem,
Tordenskiold langs kysten lynte,
så den lystes hjem.
Kvinner selv stod opp og strede
som de vare menn;
andre kunne bare grede,
men det kom igjen!

4.

Visstnok var vi ikke mange,
men vi strakk dog til,
da vi prøvdes noen gange,
og det stod på spill;
ti vi heller landet brente
enn det kom til fall;
husker bare hva som hendte
ned på Fredrikshald!

5.

Hårde tider har vi døyet,
ble til sist forstøtt;
men i verste nød blåøyet
frihet ble oss født.
Det gav faderkraft å bære
hungersnød og krig,
det gav døden selv sin ære ?
og det gav forlik.

6.

Fienden sitt våpen kastet,
opp visiret for,
vi med undren mot ham hastet,
ti han var vår bror.
Drevne frem på stand av skammen
gikk vi søderpå;
nu vi står tre brødre sammen,
og skal sådan stå!

7.

Norske mann i hus og hytte,
takk din store Gud!
Landet ville han beskytte,
skjønt det mørkt så ut.
Alt hva fedrene har kjempet,
mødrene har grett,
har den Herre stille lempet
så vi vant vår rett.

8.

Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Og som fedres kamp har hevet
det av nød til seir,
også vi, når det blir krevet,
for dets fred slår leir
Her er også "Sønner av Norge" - øv i vei

Sønner af Norges det ældgamle Rige,
Sjunger til Harpens den festlige Klang!
Mandigt og højtidsfuldt Tonen lad stige,
Fædrenelandet indvies vor Sang.
Fædreneminder herligt oprinder,
Hvergang vi nævne vor Fædrenestavn.
Svulmende Hierter og glødende Kinder
Hylde det elskte, det hellige Navn.

Flyver vor Aand til de hensvundne Tider,
herligt den skuer vort Fædrelands Glands;
Kæmpere gange om Dovrefjelds Sider,
Vandre til Ledingefærd som til Dands.
Mandige Skarer Bølgen befarer,
Norriges Ros bær til fjerneste Kyst;
Hjemme er Kæmpere nok som forsvarer
Arvede Frihed med modige Bryst.

Medens de Staalklædte prøve sin Styrke,
Medens de stande i kæmpende Rad,
Skjalde og Sagamænd Kunsterne dyrke,
Riste i Runer de herligste Qvad.
Konninger bolde Scepteret holde,
Røgte med Viisdom det hellige Kald;
Gennem Aarhundreders Nat deres Skjolde
Genstraale klart i Erindringens Hal.

Oldtid! du svandt; men din hellige Flamme
Blusser i Nordmandens Hjerte endnu:
End er af Æt og af Kraft han den Samme,
End staaer til Frihed og Ære hans Hu;
Og naar han kvæder Norriges Hæder,
Svulmer hans Hjerte af Stolthed og Lyst;
Ham er selv Sydens de yndigste Steder
Intet mod Norriges sneedækte Kyst.

Frihedens Tempel i Nordmandens Dale
Stander saa herligt i Lye af hans Fjeld;
Frit tør han tænke, og frit tør han tale,
Frit tør han virke til Norriges Held.
Fuglen i Skove, Nordhavets Vove
Friere er ej end Norriges Mand;
Villig dog lyder han selvgivne Love,
Trofast mod Konning og Fædreneland.

Elskede Land med de skyhøje Bjerge,
Frugtbare Dale og fiskrige Kyst!
Troskap og Kjærlighed fro vi dig sverge;
Kalder du, bløde vi for dig med Lyst.
Evig du stande, elskte blandt Lande!
Frit som den Storm der omsuser dit Fjeld!
Og medens Bølgen omsnoer dine Strande,
Stedse du voxe i Hæder og Held!

Taste of Indian

Hei!

I dag har Sylvi-Ann hatt skriftlig eksamen i språk. Hun tror det gikk fint, men var nok litt skuffet over oppgavene. Jeg tror det kommer til å gå strålende :)

Mor og far Fåberg kom til Bergen i dag! De kom til Bordellet sånn i firetida kanskje. Vi serverte kaffe og Iselin sine fantastiske skillingsboller. Etter å ha vært her og prata litt dro vi til hotellet der de skal bo i helga. Det var et kjempefint hotell, og rommet var innmari kult. Vegger/dører som man kunne snu rundt og kjempefint bad! Jeg tror de kommer til å stortrives der. Etter turen til hotellet, dro vi til byen og spiste på Taste of Indian. Denne gangen var alle fornøyde med maten :) Etterpå gikk vi en tur ned på Bryggen i kveldssola. Der var det masse folk og mange fine båter.

I morgen har vi nok tenkt oss ned i byen for å handle inn bl.a. strømpebukser til 17.mai. På ettermiddagen/kvelden blir det middag her i Bordellet.

God natt <3


Leilighet!!!

VI HAR FÅTT NY LEILIGHET :D:D:D:D

Sol, sjokolade og Sex & the City

Nå er jeg ferdig med grammatikkeksamen, og jeg må si det gikk overraskende bra. Oppgavene var fine, og jeg kunne det vi ble spurt om! Blir spennende å se hvordan det gikk :) Iselin sto opp klokka seks (tre kvarter før meg) for å koke kaffe, fjerne stilkene på alle druene jeg skulle ha med meg, lage niste og pakke veska mi. Hun er så snill :D

Det er sol i Bergen i dag, og ifølge yr.no skal det være strålende sol i noen dager fremover. Håper det blir like fint på 17.mai. Da skal vi ha på bunad og spise is og synge.

Etter jeg var ferdig med eksamen, gikk jeg til bussen og tok den til Ibsens gate. På busstoppet satt Iselin og venta på meg! :D Vel hjemme i Bordellet satte vi på Sex & the City (sesong 6), spiste melkerullen som jeg ikke klarte å spise på eksamen og slappa av. Herlig! Snart skal vi spise middag, og senere i dag skal vi se på Paradise Hotel. Drama drama drama...

Jeg vil også skryte av Sylvi-Ann som er så flink til å lese! :D Hun drar på skolen tidlig på morgenen og blir der til sent på kvelden. Jeg tror det kommer til å gå strålende på eksamen! 

Jeg har verdens beste samboere! <3

Også vil jeg bare legge inn et bilde som jeg tok på Cuba og som jeg elsker!


Ha en fortsatt fin dag!
- Ingunn 

Siste innspurt før grammatikkeksamen

I morgen har jeg eksamen! Jeg gruer meg, men jeg håper det går bra. Jeg har jobba jevnt og trutt i det siste, og nå er det bare litt pugging som gjenstår. Har tenkt å bruke resten av dagen på det (med noen småpauser såklart!) 

I går lagde Iselin kjempegod middag! Tacokjøttboller, hjemmelaga potetmos og kokte grønnsaker. En litt rar kombinasjon kanskje (taco og potetmos), men det smakte utrolig godt :)

Jeg gleder meg til i morgen klokka 15. Da er jeg nemlig ferdig med eksamen og kan gjøre litt andre ting enn bare å lese. Riktignok skal jeg igang med forberedelser til muntlig eksamen, men jeg må unne meg en liten pause også.

- Ingunn

Sol og eksamenstid

Det er alltid sol når man leser til eksamen. Litt dumt, men også litt godt. Jeg sykler til skolen hver dag for tiden, og vi har pauser ute i sola. Ingunn har eksamen på onsdag, og jeg har på fredag. Så er det bare koselig framover, bortsett fra lesing til muntlig. Gleder oss til mor og far kommer i helga, og vi håper det blir en fin 17.mai i Bergen! Vi skal alle tre ha bunadene våre her. Håper det blir fint vær. 

Snart begynner det å skje ting på skolen for Iselin også, men hun er ferdig ganske sent, stakkars. Hun begynner tidligst og slutter senest ...

Nå skal jeg på semesterets siste lektorfotball. Håper alle taper og vinner med samme sinn, for da blir det en hyggelig avslutning. 

Legger ut bilde av de fantastiske bollene til Iselin (skillingsboller med vaniljekrem i midten): 
~ Sylvi-Ann

Skillingsboller

Hei!

Nå er det helg for oss i Bordellet - det er i alle fall lørdag. Ingunn jobber flittig, siden hun skal ha grammatikk-eksamen på onsdag, og Sylvi-Ann jobber iherdig med oppgave so, skal leveres mandag. Bare jeg tar meg tid til å slappe av litt (innimellom alle sykdommene), med å lage skillingsboller! Jeg har aldri laget skillingsboller før, så det blir spennende å se hvordan de blir. Jeg kombinerer to oppskrifter, én som jeg fant tilfeldig på nettet og en som er i Schakenda, Bakeriet i Lom-boka. Jeg vil tro de blir usedvanlig gode, det meste som blir til her i Bordellet, blir nettopp det.

Her er oppskriften jeg brukte (til ca 24 boller):

150 gram smør
0,5 liter melk
75 g rød fersk gjær
1 kg hvetemel
150 gram sukker
1 stort egg

Fyll:
200 gram smør, temperert
150 g sukker
Kanel
Rosiner
Egg til pensling

Smelt smøret og bland det med melken, så det blir ca. 35 grader. Rør ut gjæren i blandingen. Vei opp mel og sukker og hel væsken og egget over. Elt deigen så lenge du orker, i alle fall til den er glatt og jevn. La deigen heve så den blir større, kanskje ca. 1 time.

Rør sammen smør og sukker til en luftig masse. Kanel etter egen smak.

Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør fyllet godt utover og ha evt. på rosiner. Rull deigen sammen til en rull og skjær den opp i skiver, ca. 24 stk. Etterhev i ca. 45 min og pensle med egg. Stek bollene i forvarmet ovn, 175 grader i ca. 20-25 min.

Det går fint an å ha vaniljekrem i midten av bollene før man steker dem, hvis man har lyst til det.

Nam nam! Jeg tror de blir veldig gode, hva tror dere? Vi legger ut bilde senere.

Nå skal vi snart ha en yatzy-pause her, tenker jeg. Ingunn-Mor var så snill at hun kjøpte Maxi-Yatzy da hun var på besøk, så vi storkoser oss med det flere ganger om dagen. Jeg vinner  faktisk ganske ofte. Vi lurer litt på når vi kommer til å gå lei av å spille, men den tid, den sorg.I dag er det sol og fint vær i Bergen. Det passer bra, siden vi feirer at de tyske styrkene kapitulerte i Norge i 1945, etter 5 år med okkupasjon. Kan også fortelle dere at på denne dag i 1886, ble Coca Cola servert for første gang i Atlanta, USA. Det er den internasjonale Røde Kors-dagen i dag, samt FNs internasjonale minnedag for dem som mistet livet under 2. verdenskrig. Vi har mye å feire/minnes i dag.

Det var alt for nå. Regner med det kommer en oppdatering med blant annet middagstips og bilde av skillingsbollene om ikke så altfor lenge.

Vi gleder oss til besøk neste uke, fra Mor og Far Rudsbygd. Velkommen skal dere være! Vi satser på at finværet holder seg.

Tomatsuppe

Selv om Mor og Marit har dratt hjem igjen nå (og er trygt hjemme), koser vi oss. Vi hadde helt hjemmelaget tomatsuppe til middag i dag. Den ble veldig god, så legger ut oppskrift på den, akkurat slik vi laget den ... Til 3-4 personer.

Noen tomater
2 hvitløkfedd
1/4 rødløk
ca 10 blader basilikum
2 chili uten frø
1 pose First Price tacosaus
1 terning grønnsaksbuljong
ca 1 dl matfløte
2 dl vann
litt maizena-mel
1/2 boks tomatpure

Mos tomater, rødløk, chili, tacosaus og basilikum med stavmikser eller noe lignende. Kok litt vann i en kjel med buljongterning i. Putt i de moste tingene og hakk hvitløk og putt i det også, i tillegg til tomatpure. Bruk gjerne stavmikser igjen for å få en enda jevnere suppe. Kok opp og tilsett litt maizena-mel blandet ut i vann, og litt matfløte til slutt.
Kok egg i ca 10 min, ta av skallet, del i to og putt i suppa. Legg på et basilikum-blad også. Spis gjerne brød til (f.eks rester fra scones-frokost - det hadde vi). 

Veldig tilfeldig måte å gjøre det på, men suppa ble kjempegod. Bon appetit!

Gratulerer med dagen!

I dag er det 1.mai, og vi har gått i langt tog! God stemning, sol og kampvilje i Bergen. Hovedparolenparolen var "Hev kvinnelønnen - likelønn nå!". Gatas Parlament spilte på Torgallmenningen, og vi spiste pølse og hørte på Anne-Grete Strøm-Erichsen tale. Vi gleder oss veldig til på konsert med Gatas Parlament på Kvarteret i kveld. 

Før konserten skal vi ut og spise på yndlingsrestauranten vår, "Taste of Indian - Tandoori Restaurant", her er nettsiden deres: http://tasteofindian.net/ . Masse godt der! Lurer på hva jeg skal spise. 

Mari og Marit var på Fløyen i dag mens vi var på visning. De tok banen opp og fikk seg en flott gåtur ned igjen. Det har vært så koselig å ha besøk av dem! :) 

Legger ved en utdrag fra en sang av Gatas Parlament, Asylhotell Ritz: 

Velkommen hit til vårt hotell
Det æ'kke flott og fint, men godt nok lell
Vi ha'kke råd til å gi deg komfort, kom til Hotell Ritz
Det er et kvartstjerners asylmottak,
så du blir motivert til å dra tilbake
Du blir ikke fet den dagen du sitter nedpå Ritz

Kanskje vi legger ut mer senere, for den sangen er så flott.
Nå skal vi spille maxi-yatzy, snakkes! 
hits