mai 2013

Bildedryss fra den siste tida

Det er lenge siden vi har blogga nå. Altfor lenge, dessverre. Men nå tar jeg affære og lager et lite blogginnlegg med bilder som har samla seg opp på telefonen den siste tida. 

Vi har hatt "spanskundervisning" med Ine. Ine har nylig vært oppe i spansk muntlig, og i morgen skal hun opp i skriftlig. Lykke til! Det viser seg forøvrig at jeg og Ine er tvillinger.

Sylvi-Ann har fått seg en ny firbeint venn. En liten hund! Søøøte!


Jeg driver fortsatt og strikker. Det er ikke helt sesong for det nå, men etter høsten kommer vinteren, sier bare jeg og strikker i vei.Det har vært 17. mai. Det var en kjempefin dag på alle måter, og på bildet under her kan dere se meg, Amund, Sylvi-Ann og Signe i finstasen. 

 

Jeg har lært meg å ta screenshots, så nå har jeg begynt å ta vare på fine bilder som jeg får på Snapchat. Her er et bilde som jeg fikk av Signe på Snap. 


Iselin har stilt seg i kø til Bunadsboogie på Logen.Vi spiste middag på Enhjørningen på Bryggen på kvelden med Mor og Far Rudsbygd. Det var kjempekoselig, og maten var innmari god! Ser det ikke godt ut?Vi har vært i Nygårdsparken og grilla og spilt kubb! Her er vinnerlaget: Iselin, Helga og Even.


Vi er blide selv om vi kom på andreplass og måtte sitte i skyggen hele dagen.

Vi har vært på Askøy med Ine og Maria. Vi var hos faren til Ine, og han har basseng på terassen! Jeg er klar for å stupe uti:
Sylvi-Ann og Ine bader:


Jeg har kost med Katti:- Ingunn

Konkurranse: Finn 3-roms leilighet i Trondheim til oss!

Hei, alle sammen! Ingunn og jeg vil leie en slik leilighet sentralt i Trondheim fra juli eller august for maks 10000 kr i måneden: 


Kjempefin premie til den som finner en til oss!

 

  


Utflukt til Akvariet

Mor, far og jeg har vært på Akvariet i dag. Vi var tidlig ute, sammen med alle barnehagebarna, for å få med oss alt det spennende som skjedde. Mor hadde aldri vært på Akvariet før, men det hadde far, så han hadde egentlig ikke så lyst til å dra. Men da han begynte å tenke, fant han ut at det var i 1973 han var der... Kanskje ikke så dumt å ta turen likevel.

Klokka elleve er det frokost for alle de 24 pingvinene. De får en fisk med en vitamin i. De skal bare ha en hver, så derfor må materne registrere hvem som har fått mat og ikke.

Vi så også mange fisker, naturligvis. Det var mange vanlige fisker og mange fargerike fisker. Ingen av fiskene var like fine som Jarle, så klart, men de var litt fine. Vi så også kråkeboller, sjøstjerner, reker og en frosk. Den likte ikke jeg så godt, så far lo godt. I tillegg så vi tre monkeyer, en turtle og noen crocodiles. Oi, holdt på å glemme sharksa. De var kule. Og sjøløvene hadde show for oss! De var mine favoritter.

Mor har tatt masse flotte bilder:

Pingvinpar med egg. Ekte kjærlighet.

StyggflabbFar og jeg ser på haier


Søt ape


Dette tror jeg er en kaiman


Skilpadda kom svømmende for å si hallois


Denne gekkoen holdt på å skremme livet av meg. Far lo - igjen.

 

Etter vi hadde vært i Akvariet, gikk vi litt i byen og spiste lunsj på Café Opera. Vi var storfornøyde med lunsjen! Etter det gikk vi på shopping, og jeg storhandla! Det kommer det et blogginnlegg om senere.

- Ingunn

Besøk

Nå om dagen er det ikke akkurat supert å bo i Bergen. Det regner og hagler om hverandre, og det blåser gjennom veggene i Dukkehjemmet. Iselin har vært på Sørlandet en tur nå, men kom igjen i dag. I uværet har Sylvi-Ann og jeg underholdt oss selv med å spille Yatzy. Det er skikkelig gøy når det går bra............

Fine Sylvi-Ann <3

 

I dag kom mine kjære foreldre på besøk til Bergen. De ble møtt av skikkelig regnvær, men været har heldigvis ingen ting å si for humøret. De gleder seg til noen dager i Bergen. I morgen skal vi en tur til Akvariet og se på pingvinene. Det blir stas, særlig for pingvinene. Det er ikke hver dag det kommer så kjekke folk på besøk.

I kveld har mor, far, Sylvi-Ann, Amund og jeg vært på Taste of Indian i Marken. Der koste vi oss med kjempegod mat!


 

Vi har ikke fortalt til alle leserne våre at vi skal flytte ennå, men nå har jeg sagt det. I juni flytter vi fra Dukkehjemmet. Iselin flytter til Sørlandet, og Sylvi-Ann og jeg flytter til Trondheim. Men fortvil ikke, kjære lesere, bloggen skal (forhåpentligvis) overleve skilsmissen. Mor og far skal kjøre det første flyttelasset mitt hjem til Lillehammer på lørdag. Da blir det litt tomt her, men etter tre år har det blitt en god del ting, så det blir litt godt å bli kvitt noen ting også.

God natt!

- Ingunn

hits