juni 2013

På tur

Vi har selvfølgelig ikke lagt ned bloggen selv om det er en stund siden vi har blogget. Det er bare at det er sol og sommer mange av dagene, og da bruker vi selvfølgelig tiden andre steder enn ved dataskjermen. Nå har vi flyttet fra vårt kjære dukkehjem, men dere skal se det dukker opp nye i Trondheim og Kristiansand. Iselin er allerede på plass i sin leilighet, og Ingunn og jeg er fortsatt på leting etter et hyggelig krypinn for oss. Si fra hvis du har da! 

Det har selvsagt samlet seg opp med flotte bilder igjen. Fra tur! Tur kan være riktig fint! Anbefaler alle å gå en tur og gjerne ta med seg litt saft og brødskive.

Jeg har gått flere turer for å bli enda bedre kjent med Bergens flotte natur før jeg skulle forlate den fine byen. Gleder meg allerede til å ta en tur til høsten for å gå toppene jeg ikke rakk.

 

Randi ville ikke stå, så hun ble liggende. Kjett. Her er vi i alle fall på vei mot Rundemanen via Svartediket.

Og her tok vi med oss Maria og Ingunn på en tur rundt Tveitevannet. Jeg tok også med meg Iselin og Camilla til Svartediket og Rundemanen. Her er det et stykke det er så fint for alle å bevege på seg, både syklister, rullestolere, rullatorfolk og barnevogntrillere. Flott natur rundt.Jeg tok med meg Maria også jeg.

Også rundt Solheimsvannet er det fint å gå en liten kveldstur.

Amund tok jeg med en tur i Bergens gater.


Og så tok Maria med meg hjem i sin flotte bil.


Og da går jeg jo litt tur her også. 

Og tar meg en velfortjent hvil og nyter litt utsikt og sol. Resten av de flotte bildene mine var litt vrangre, så kanskje kommer det et bildedryss til allerede neste uke.

Alle tre jobber og står på i hver sin del av byen og landet. Kom og besøk oss i familieparken, kiosken og på sykehuset. Ønsker alle leserne våre glade dager! 

hits