juli 2010

Design og sånn!

Hallo igjen :)

Nå driver vi og lærer oss sånn koder og sånn for å få flott design på bloggen. Leser rundt på forskjellige blogger og finner ut hvordan man gjør sånn og sånn... Har prøvd en god del nå, og skjønner ikke så mye :P Også når det ble fint, så ble det plutselig ikke det når vi åpnet i en annen nettleser og sånn. (Jeg liker best Google Chrome, det er fort og flott, og så ble bloggen vår så flott når den åpnes der, og kjempestygg i Explorer.)

Jaja, finner vel ut av alt. Vi skal i hvert fall lage en flott header en gang, men ikke nå.... Den vi har midlertidig nå, er laget av meg i paint ;D

Så nå driver vi på slik som alle de andre bloggerne vi ser rundt omkring - flott?


Regnjuli og oppskrift på sjokoladekake

Legger inn en liten oppdatering, selv om jeg ikke har noe å skrive om. For jobber bare hele tiden... I dag var det så dårlig vær, og da er det jo ingen folk på Hunderfossen... Kjedelig, men vi fikk ryddet og sånn, og så fikk alle de ansatte en eventyrsjokolade som oppmuntring av den hyggelige matsjefen vår :)  Mange hyggelige ansatte og gjester på Hunderfossen, særlig når det er litt rolig så alle har god tid.

Ingunn og Iselin har vært i byen en tur i dag tror jeg.

Og nå er vi snaart i det nye bordellet og installerer oss. Vi gleder oss fortsatt! Håper vi får litt sommer når vi kommer dit, i fadderuka og sånn :)

Vi gratulerer Kjell E. Midthun med 56-årsdagen!  Det er han som lager sånne flotte bilder (dette er et julekort):

I tillegg gratulerer vi Asgeir Borgemoen, sjefen over alle sjefer, med 39-årsdagen!
Se bildet i full størrelse

Nå fikk jeg kjempelyst på sjokoladekake, så jeg tror jeg skal lage denne som bare tar 5 minutter. Jeg fant den på Dagbladet her: http://snakk.klikk.no/Mat/Default.aspx?id=12088463

INGREDIENSER

  • 4 ss mel
  • 4 ss sukker
  • 2 ss kakao
  • 2 ss pisket egg
  • 3 ss melk
  • 3 ss olje

FREMGANGSMÅTE

Bland alt det tørre i en kaffekopp, vær nøyaktig med målene. Bruk gjerne måleskje. Pisk egget og rør inn sammen med og resten av ingrediensene.


Tilsett gjerne nonstop eller sjokoladebiter. Prøv også med en halv teskje vaniljesukker.


På 800 w skal kaken steke i 2 minutter og 45 sekunder. Det er fort 
gjort å steke den for lenge.

Grille, grille, grille, grille (8)

Hei!

Jeg har ikke vært så aktiv inne på bloggen i det siste. Det skyldes enkelt og greit at jeg har jobba så mye de siste ukene. Det er hektiske dager i Hunderfossen Familiepark om dagen. Høysesongen begynner for fullt nå, og det blir mer og mer å gjøre og flere og flere kunder å gjøre glade for hver dag som går. Selv om det er hektisk, er det egentlig ganske fint å jobbe, for dagene går mye fortere når man har mye å gjøre. Den siste uka har P4s sommer-et-eller-anna og Mercedes vært i parken og skapt liv. Det vil si - P4 skapte mye liv med skating, smaksprøver, konkurranser og Sjefen over alle sjefer (Asgeir). Det er derimot begrensa hvor mye liv utstillingsbiler kan lage, men de var fine å se på.

I dag begynte jeg ikke på jobb før klokka tolv. Siden mor og far er på ferie, har jeg ingen bil å kjøre, så jeg tar Sommerbussen. Den kommer opp til parken klokka elleve cirka, noe som egentlig er litt dumt med tanke på at jeg må vente en time før jeg får begynne å jobbe. Men i dag var det hyggelig. Jeg besøkte henne på Vaffelhuset, og hjalp henne litt. Det var fint å være to da ei jente kom for å kjøpe kule-is med tre kuler. Det var nemlig ikke så lett å få til siden isen var kjempehard...

I morgen står jobb og fotballturnering på programmet. Jeg skal ikke spille fotball selv, men skal stå på sidelinja og heie på de andre.

Vil anbefale alle å se denne videoen og høre på den flotte sangen!

God natt! <3
- Ingunn

Været igjen?

Det er jo ikke sommer :( Håper den kommer igjen. Vi venter på tordenvær, og kjenner på kroppen at det skal komme snart... Jeg ble permittert litt før i dag også, på grunn av det dårlige været.. Det gjorde ikke så mye, siden det var kjedelig med lite å gjøre.

Håper Ingunn får fisk på fisketur, det blir spennende å høre! Kanskje hun får en sånn?


Denne er visst bare langt nede i havet, så får ikke tro hun har sett noe til den.. Les mer om andre stygge og flotte nye arter her: http://www.dagbladet.no/2010/07/15/nyheter/miljo/fisk/milj/forskning/12568977/

Nå skal jeg spise rømmegrøt :) Nam!

14.jul.2010

Hei igjen alle sammen :) 

Jeg har hatt nok en fridag, og nå blir det fint å komme på jobb igjen. Greit å føle at jeg får gjort noe. Været i dag var først dårlig, og så ble det fint. Det er fortsatt fint :)

Iselin og jeg var hos Mari og Ingrid i går, og det var veldig koselig, det er det alltid å være med dem :) 

Nå er Iselin på jobb, og Ingunn er på hytta på Gålå på fisketur! Jeg er hjemme og har vært det i stort sett hele dag. Skal hente Iselin om ikke altfor lenge.

Utenom å være litt ute i sola har jeg spilt masse Freia-spill i dag. Dere finner det her: http://freia.no/2010/ Man kan vinne mange flotte premier, og det har jeg store planer om.
Blant annet kan man vinne hotellopphold, middager og masse sjokolade:D

Vi tar med litt fakta om dagen i dag også. I 1789 ble Bastillen utenfor Paris stormet, og dette utløste den franske revolusjon. Frankrike har sin nasjonaldag i dag. Det er også Iraks nasjonaldag og Kiribatis uavhengighetsdag. Gratulerer til dem alle! Henki Kolstad døde for to år siden, og på denne dagen i 1933 ble alle partier bortsett fra Hitlers NSDAP forbudt i Tyskland.

I morgen skal jeg på jobb igjen. Ha en flott solrik kveld, natt og morgendag, så snakkes vi snart igjen ;D

Fridag!

Jeg er ikke på jobb i dag likevel, siden jeg ble permittert på grunn av været som er så dårlig... Skulle ønske det var en nydelig soldag når jeg først har fri, men det er godt å slappe av litt uansett da.. :)

I natt har det forresten vært kjempe-tordenvær over hele Østlandet, men jeg sov godt og fikk ikke med meg noe av det. Opp til 1000 lyn i timen!
Været?

Det er ikke fint vær lenger.

 

Men vi holder humøret oppe likevel :)

 

I går var Bordellets medlemmer samlet hos Ingunn og Lisbeth, og vi (dvs Ingunn og Iselin) laget et flott måltid til oss. Mexicansk gryte med jordbær og potetgull til dessert. Jordbær og potetgull var dessert altså.

 

Vi spilte også det nyeste spillet vårt, nemlig Bet your brain.

Litt info om det fra http://www.betyourbrain.com/OmSpilletNorway.aspx:

 

Bet Your Brain® er utviklet til alle som elsker spørre- og oppgavespill, men spesielt til dem som tidligere har syntes disse spillene har vært kjedelige eller for vanskelige. I Bet Your Brain® skal alle talenter og ferdigheter tas i bruk. Uansett om du er nerd, taktiker, god til å tenke logisk, allmennviter eller klarer å lese dine motstandere - har du sjansen til å vinne. En del av opplevelsen ved å spille Bet Your Brain® er å åpne esken og pakke ut spillet. Det er lagt vekt på kvalitet, og samtlige spillelementer består kun av kvalitetsmateriale. Bet Your Brain® er et nytt og originalt voksenspill. Alt fra spørsmålene og spillformen til kortene og brettet er unikt, og spillmekanismen er patentert i USA.

 

Det beste er at spillet bare kostet 199 kr da vi kjøpte det! Andre steder koster det 700! :D

 

Lisbeth syns ikke det var så morsomt som oss andre, men vi skal spille mer når hun kommer og besøker oss i Bergen til høsten, og da blir det så gøy :) Passer for 3-mange spillere.

 

Lisbeth har nå ferie og hopper over høysesongen på Hunderfossen, herlig for henne :) Men hun er syk da, stakkars. Vi andre er og skal på jobb. I dag skal jeg på Vertshuset. Og hvis det blir noen folk på Hunderfossen i dag, kommer vel alle dit hvor det er stort og tørt...:)

 

Ha en fin dag! :)

 

~ Sylvi-Ann

11.jul.2010

Noen syns vi har vært litt slappe med blogginga, så jeg skriver like godt et innlegg jeg også. I dag har nemlig jeg fri, og god tid til å slappe av og kose meg. Det er fint vær i dag også, varmt og godt. 

På denne dagen i 1919 ble åttetimersdagen lovfestet. Det er flott. På Hunderfossen jobber jeg mest 6 timer, og det er litt kort, men også litt godt. Jeg smører masse baguetter styrer rundt og småprater med folk. Ingunn er flink på Grillen og steker hamburgere så svetten renner.

Tida går jammen fort når det er sommer, og om ikke lenge er vi sannelig i Bergen igjen! Det ser vi fram til, selv om det er nydelig med Lillehammer-sommer.

Ellers vil jeg, som nordisk-student, nevne at svensken Pär Lagerkvist døde for 36 år siden. For dere som ikke vet hvem det er, kan jeg si at han er veldig kjent og har skrevet dette flotte diktet som kanskje ikke passer så godt på en bekymringsløs og lett sommerdag som denne...:

Ångest, ångest är min arvedel,
min strupes sår,
mitt hjärtas skri i världen.
Nu styvnar löddrig sky
i nattens grova hand,
nu stiga skogarna
och stela höjder
så kargt mot himmelens
förkrympta valv.
Hur hårt är allt,
hur stelnat, svart och stilla!
Jag famlar kring i detta dunkla rum,
jag känner klippans vassa kant mot mina fingrar
jag river mina uppåtsträckta händer
till blods mot molnens frusna trasor.

Ack, mina naglar sliter jag från fingrarna,
mina händer river jag såriga, ömma
mot berg och mörknad skog,
mot himlens svarta järn
och mot den kalla jorden!

Ångest, ångest är min arvedel,
min strupes sår,
mitt hjärtas skri i världen.

En liten oppdatering

Hei, alle sammen!

Nå er vi allerede i juli, og det er sommer på Lillehammer. Vi kan informere dere om at vi har flyttet fra Klaus til Henrik. Vi gleder oss til å få det hjemmekoselig og fint i vårt nye bordell. Ingunn, Sylvi-Ann, Mor, Mor og Far flyttet alle tingene våre i forrige uke. Upåklagelig innsats!

I Rudsbygd akkurat nå, i skyggen, tror jeg, er det 21,7 grader. Himmelen er blå, og vi skal ikke klage. Sylvi-Ann og Ingunn er på jobb begge to, på Hunderfossen. Der trives de ganske så bra i sommer også. Jeg har fri fra hjemmetjenesten i dag, det er godt. Man blir sliten av å jobbe, og vi trenger jo å nyte sommeren.

Argentina har sin uavhengighetsdag i dag.

Det var alt for nå, jeg skal ut i sola. Regner med at dere satte pris på en liten oppdatering! Ha en god dag, nyt sommeren! :)

~ Iselin
hits