august 2013

Fortsatt forkjøla

Hei igjen! Takk for massiv respons på forrige innlegg. :) Tenkte å oppdatere dere på min helsetilstand. Det går ganske bra. Jeg har funnet en fin kur bestående av brownies, Smil og marshmallows. Det holder humøret oppe selv om man må slappe av hele kvelden etter skolen. Og som dere vet er vi veldig opptatt av at man alltid skal holde humøret oppe. 

Det er mye bedre å se sånn ut:

Enn å se for eksempel sånn ut:

Ellers fikk dere kanskje med dere at leppa mi ville vise seg fram litt ekstra i går, og i dag var det øyet sin tur. Men jeg lar ingenting stoppe meg og gikk selvsagt på skolen og var flittig student på obligatisk forelesning. 

Vet ikke om dere ser det siden dette bildet er tatt litt etter at hevelsen begynte å gå ned, men det høyre øyet pleier å se litt mindre søvnig ut sånn til vanlig.

Selv om vi har flytta, har vi heldigvis likevel med oss Kjerringråd-boka (den av Anne B. Bull-Gundersen, vet dere, som vi har anbefalt dere å skaffe dere). Dere var sikkert bekymra for at den hadde forsvunnet i flyttekaoset, men det er klart den var prioritert. Derfor har vi råd mot hovne øyne: 

"Mot hovne øyne og poser under øynene, skal du bruke avkjølt kamillete: Lag kamillete etter anvisnigen på pakkenog la den bli godt avkjølt. Dypp bomullsdotter e.l. i teen, og ligg og slapp av med disse på øynene/posene i 10-15 min - enkelt, effektivt og behagelig! En enda enklere, men ikke like behagelig måte er følgende: Pakk inn knuste isbiter i tynt tøy og legg isen på posene mens du hviler deg. Etter 10 min kjennes huden mindre slapp, og du kjenner deg friskere!" 

Jeg rakk ikke å prøve ut tipsene før øyet var normalt igjen, men jeg skal prøve det ut neste gang øyet hovner opp. Hvis noen av dere prøver det før meg, så er det bare å si fra, så kan dere få gjesteblogge! Alle henvendelser ønsker vi fortsatt velkommen på bordellet@hotmail.no eller i kommentarfeltet. 

Forkjøla

Nå er det mange som er forkjøla! Det er ikke noe særlig! Jeg har dessverre også blitt forkjøla. Og når jeg er forkjøla, blir tydeligvis leppa dobbelt så stor som den pleier å være. 

Jeg prøvde å ta noen fine bilder da jeg våkna for å dokumentere den gigantiske leppa. Og dette var det flotteste. Det var helt mørkt i rommet da jeg tok bildet, så jeg må bare få takke blitzen på mobilen min for at den gjør en super jobb. Leppa var forresten mye større enn den ser ut som på bildet. 

Sånn pleier leppa mi å se ut til vanlig for dere som lurer:

Dette er fra i sommer da jeg var gyllenbrun og fin. Savner det! 

Heldigvis kan man kose seg når man er forkjøla. 

Man kan for eksempel drømme seg tilbake til varme soldager da man måtte klippe gresset: 

Og man kan kose seg med en fin dokumentar:

Og man kan smøre seg med aloe vera under nesa når det blir for ille:

Har dere ellers noen gode tips til hva man kan gjøre, kjære lesere? 

PS. Jeg vet jeg av og til kan virke litt fraværende, men jeg tenker på dere hele tida!! 

Glad i dere! <3 

Jarle har bursdag!

I dag er det stor feiring og hei og hurra i Trondheim og i fiskebollen. Jarle Kleppfisk fyller nemlig ett år i dag! HURRA! Tenk på det, dere, for ett år siden flytta Jarle inn i Dukkehjemmet sammen med oss. Det har vært et fint år med oppturer og nedturer (Jarle var jo døden nær ved juletider), men det har uten tvil vært mest glede og hygge. Det er ikke hver dag en liten kampfisk blir ett helt år, fisker lever jo ikke alltid så lenge... (Les mer om det blant annet her, her, her og her) Sylvi-Ann og jeg har tenkt at ett fiskeår må være cirka 32 menneskeår. Jarle holder seg godt. I anledning dagen har Jarle fått en ny plante i bollen av bestemor og bestefar på Lillehammer. Det virker som at han er veldig fornøyd. Han svømmer i hvert fall rundt og leker under bladene.

 

Sylvi-Ann og jeg har vært i byen i dag, og tror dere ikke DDE skulle ha konsert på Torget? Dette er andre gangen vi ser DDE spille denne uka. Det er litt i overkant ofte kanskje, men vi vet jo ikke når vi får se dem neste gang. Vi fikk jo oppleve dem rett før jul, og det kan dere lese om her. I dag var det heldigvis litt varmere i Trondheim, så vi måtte kaste jakkene våre, men Bjarne valgte likevel å holde skjorta på. 

 

Vi koser oss fortsatt i Trondheim. Sylvi-Ann har begynt på skolen, og jeg begynner på mandag. Jeg er litt spent og håper det går bra. Uansett føler vi at vi lever som ekte studenter. Vi er ikke med på alt av fadderopplegg, men vi har vært med på en del, og det har vært veldig gøy.

Sylvi-Ann foran Studentersamfundet, hennes andre hjem.

Vi skal feire dagen til Jarle med Orange is the new black. Ha en fin kveld, kjære lesere.

- Ingunn

En ny æra

Mye har endra seg de siste månedene. Vi bor ikke i Bergen lenger. Iselin har flytta sørover, og Sylvi-Ann, Jarle og jeg har flytta til Trondheim. Det er litt rart at vi ikke bor sammen lenger alle fire. Men vi har blitt enige om at vi skal prøve å holde liv i bloggen selv om vi ikke bor sammen. Det håper vi at vi klarer og at dere setter pris på.

Sommeren gikk fort i år. Tre av oss har jobba, og Jarle har vært mest opptatt av å bade. Jarle har bodd på Lillehammer i sommer og har storkost seg hos bestemor og bestefar. Han har fått litt mer mat enn han pleier, så han har blitt litt tjukk.

Sylvi-Ann og jeg har som nevnt flytta til Trondheim. Vi hadde hjelp av mor og far og mor og far til å flytte i helga, og vi har fått det så fint! Jeg har tatt noen bilder av det nye bostedet vårt.

Stua vår

Komfyren vår. Vi hadde taco til innflyttingsmiddag.Far og far snekra kjøkkenøy til oss.


Ludde i godstolen


Vi er veldig fornøyde. Nå har vi pakka ut alle tingene våre. Det gjenstår bare at Sylvi-Ann rydder i pennekoppen sin, så er vi på plass. Vi driver og blir litt kjent med Trondheim, men det er litt vanskelig, for det er så mange gater som krysser hverandre og sånn. Det blir nok bedre etter hvert.

I dag har vi vært på immatrikulering på Gløshaugen. Det var en skikkelig fin seremoni, og vi koste oss selv om det regna masse. Hadja Tajik var der og holdt tale og Zelda fra Newton var komframogsier.

Nå skal vi ta en middagshvil. Ha en fin kveld.

- Ingunn

hits