oktober 2013

Kulturdag

I dag har vi hatt en kulturell dag i Trondheim. Vi så spor av snø da vi gikk ut av døra i dag, og frosten beit skikkelig. Vi hadde tenkt oss i Nidarosdomen i dag, men dessverre rakk vi ikke det før det stengte. Vi gikk derfor på kunstindustrimuseet i stedet. Det var litt av en opplevelse, og vi så alt fra japansk brukskunst til interiør og strikkekjoler. 

Amund falt for denne flotte strømpebukseinstallasjonen. Som dere kanskje ser, er det et lerret med mange strømpebukser av typen nylon. Spennende, kreativt, originalt. Amund skal jobbe med museer når han blir stor, men han tenker kanskje å satse mer på tennissokker.

Staut kar

 

Etter den kulturelle opplevelsen gikk vi for å få oss en matbæta. Vi tenkte italiensk og gikk derfor på Frati. Vi slo på stortromma og spiste både forrett og hovedrett, og Sylvi-Ann klinka jammen meg til med en dessert også. Panna cotta med sorbet.

Tortellini med kylling og gorgonzolasaus

I kveld skal Amund og jeg til Anette og Maria. Sylvi-Ann skal på konsert. Det blir fint.

- Ingunn

Luft i magan

Jaja, da var det snart freda'n. Ja, da er det faktisk freda'n. Fått bessøk i dag. Kjekk kar fra Bergen. Eller rettere sagt, kjekk mann fra Lillehammer som bor i Bergen. Spist taco. Drekki litt øl. Sett på televisjonen og spelt en runde Bohnanza. Tysk spell fra nittenpilogbue. I morra er det hurra meg rundt og dritt og møkk. 

"Hva ser du for deg at vi skal gjøre i morra?"

"Jeg veit ikke. Kanskje ta en tur til byen? Muligens?"

Sukk. 

Det er vel på tide å kvelde nå. Hai hai hoi. 

Dette er en rottepus. Hentet fra google.

Hey. God natt.

Sekretær: Sylvi-Ann

Når du kjenner at du begynner å bli syk...

...er det lurt å gjøre alt man kan for å forhindre at sykdommen bryter ut. I dag har jeg kjent at jeg begynner å få vondt i halsen, og det liker jeg ikke i det hele tatt. Å ha vondt i halsen er det verste jeg vet! Slik føler jeg meg i dag:

Derfor har jeg tatt på meg ulltrøye, ullgenser og ullsokker, og nå har jeg lagd meg en god kopp med varmt vann og limesaft. Jeg håper det gjør susen.Hvis du vil ha flere tips til å bekjempe halsvondt, kan du lese denne saken med gode råd.

- Ingunn

Hei og hopp

Hallo, alle sammen!


Nå har det alt blitt den 15. oktober, og dette er en flott dag på mange måter. Det er bare 77 dager igjen av 2013, og jeg er tilbake i Trondheim etter et par ukers høstferie på Lillehammer. Høstferien har vært avslappende og fin - ingen ting er så vakkert som Lillehammer på høsten. Jeg har vært mye med Lita i ferien, og på bildet under kan dere se at vi sitter og ser på TV. Lita liker best dyreprogrammer.

 

I tillegg har jeg fått strikka en del. Jeg vet jeg har skrevet om de fleste strikkeprosjektene mine på bloggen før og lovet at jeg skulle blogge om dem. Dessverre har ikke dette latt seg gjøre, og jeg har derfor valgt å fylle resten av dette blogginnlegget med strikking. Det jeg driver med nå om dagen er en grå lue:

Den er ikke helt ferdig enda, men skal bli omtrent slik:

Jeg har strikket den lilla også, hehehe. I en stund nå har jeg hatt som mål å strikke ferdig kaizersvottene jeg har tegna, men det ble visst et stort prosjekt. Jeg mista nemlig mønsteret og måtte lage vott nummer to bare ved å se på vott nummer en. Men slik ble resultatet:

I tillegg har jeg laget uglesokker...:

...og andre sokker:Pluss flere votter for store...:

...og for små:


Høsten er fortsatt ung, og både Sylvi-Ann og jeg fortsetter strikkinga vår framover. I tillegg lover vi at vi skal bli flinkere til å blogge. Jeg legger ved en av mine nye favorittsanger:


- Ingunn

hits