november 2013

Gerd, vår nye samboer

I dag har vi fått en ny samboer i kjelleren vår. Hun er ganske liten og kjapp og heter Gerd. Vi tror hun bare planlegger å bo her i vinter.

Hun liker ikke så godt å bli tatt bilde av, og ville derfor sensureres på dette bildet. Så langt har hun ikke gjort særlig mye ut av seg. Hun bare flakser rundt som fluer vanligvis gjør, og holder oss med selskap mens vi sitter og jobber med skolearbeid.

Sylvi-Ann titter så vidt opp av den fine rosa "Crush on you"-genseren sin mens hun skriver gruppeoppgave. Senere planlegger hun å ta perm:

Glass, julebrus, asjett, kniv, gaffel og kubbelys.

Jeg sitter og jobber supereffektivt med masteren min. Akkurat nå har jeg studert et dialektkart over Østlandet. Det østnorske dialektområdet kan deles i to, som dere kanskje ser, nemlig midlandsk og østlandsk. Så da har dere lært noe nytt i dag også:

Ha en super dag!

- Ingunn

Dagens outfit

Kulda i Trondheim forblir et problem for oss. I hvert fall for en av oss... Sylvi-Ann tror det er juli, og har derfor valgt å ha på seg ei tynn hvit bluse i dag. Jeg har derimot tatt på meg ullsokker og en tjukk genser for å holde varmen. Nå har jeg klart å tvinge på henne noen klær. Under ser dere før- og etterbilde av dagens makeover:

Tre tepper og en skinnfell holder ikke for å holde på varmen. Humøret er likevel på topp.


Her har Sylvi-Ann fått på seg gode ulltøfler fra Husfliden, et lekkert lite miniskjørt og en svær hettegenser kjøpt på en gangsterbutikk i Oslo.

 

Vi fortsetter lysfesten i kjelleren vår, og nå baker Sylvi-Ann seg ei sjokoladekake for å ha en grunn til å bruke stekeovnen. Et lite tips er å sette opp stekeovnsdøra etter bruk, da går nemlig all den varme lufta fra ovnen ut i rommet.

Et annet godt tips er å høre på noe fin musikk som minner om sommeren. Det er veldig lurt å ta seg en svingom i ulltøflene, for eksempel til denne her:

 

 

- Ingunn

Tips i eksamenstida

Hei.

 

Er det snart eksamen igjen? 

Er du trøtt og sliten og ingen god venn? 

Har du ikke lært noe og brukt tida dårlig? 

Hater du perioden som er to ganger årlig? 

Opp med motet, for snart er det jul

Om litt over en måned kan du igjen være kul

Og kose deg glugg med kaker og brus

I sofa og seng i mor og fars hus

Og mens sekundene tikker mot eksamensdagen

Må du huske å leke og gå ut i hagen

Og lage en snømann og løpe en tur

For det hjelper aldri å være sur!

Spis noe godt og stå opp tidlig

Sett på et smil og ta på deg noe stilig

Husk at du lever også nå

Hvis du trenger mer støtte, så send oss en mail på: 

bordellet@hotmail.no

Vi er glad i deg, husk å tro

At alt blir bra til slutt

For hver jente og gutt

 

Jeg googla eksamen og fant dette bildet her. På den sida lå det også flere gode tips.

God kveld!

Lysfest

Vi bor i en kjellerleilighet, og selv om vi har varmekabler i gulvet i hele leiligheten, merker vi at det er ganske kaldt her. I dag har Sylvi-Ann holdt på å fryse i hjel her, og har tent massevis av lys. De varmer jo en god del.

På mandag hadde vi besøk av Erik og Vera. Vi lagde hjemmelaga pizza, spiste nydelige julekaker og så på Jakten på kjærligheten. Vi fikk kjempekul innflytningsgave, bare se her:

Hodeskallen er faktisk et lys, men jeg vil ikke at vi skal brenne det ned. Det er altfor kult til det! Dessuten passer det godt med resten av pyntetingene våre.


Dagens interiørtips fra Bordellet er: Kombiner søte ting, for eksempel rosa blomster, med tøffe hodeskaller og lignende. Det blir ganske så kult.

- Ingunn

Arbeidsdag

Selv om det er slutt på forelesningene for semesteret, betyr ikke dette at man skal ligge på latsida og ikke gjøre noen ting. Jeg holder for tida på med forberedelsene til masteroppgava mi. Jeg skal skrive om sosiolingvistikk, og dagene mine består derfor stort sett av å lese om dialekter.

Ellers har det vært uvær her. Hilde har rast og styra, og da er jeg ekstra glad for at vi har et sted å bo. Nidarosdomen står fortsatt oppreist:

Verdens fineste Lotte har hatt bursdag. TJUEFIRE GANGER HURRA FOR LOTTE! Her er Lotte:

Jeg har fått meg en ny bestevenn, nemlig Gizmo. Han er innmari søt og litt pinglete. Ikke la dere lure av det røffe halsbåndet.

Nå skal jeg ta meg en kopp med rykende fersk kaffe. Det er viktig å kose seg litt i hverdagen, og i dag har jeg valgt å lage meg en deilig cappuccino. 

Neida, denne kjøpte jeg på skolen her om dagen.

I kveld får vi besøk av Vera. Hun skal spise middag her og se på Jakten på kjærligheten. Det er vårt favorittprogram om dagen, og det er fast tradisjon at Vera kommer hit.Henta på google

Ha en flott dag!

- Ingunn

Dagens kyllingmiddag med mer

Hei igjen, kjære venner. 

I det siste har vi kost oss mye. Vi har blant annet blitt kjent med Gizmo:

 

Han er ganske søt, og vi har blitt riktig gode venner.


Husker ikke om vi rakk å blogge om det, men vi har også hatt besøk av vår elskede søster Iselin, og vi hadde kanonbra dager i Trondheim.Jeg har fått så god rosa gulrotkake. Hvis dere har lyst til å lage gulrotkake, har vi en oppskrift her i et gammelt innlegg

I dag har jeg rydda og pynta så flott:

Og laga middag:

Den smakte veldig godt om vi får si det selv, så her er oppskriften på kylling med spinat og soltørka tomat

  • Skjær opp kylling i biter og stek i olje i ei steikepanne på middels temperatur i noen minutter sånn at kyllingen blir passelig stekt. 
  • Ha i hakka hvitløk og chili.
  • Ha i en pose bladspinat og la den falle sammen.
  • Kutt opp soltørka tomat, legg den i litt vann og ha den i.
  • Ha i en boks med creme fraiche lett.
  • Ha i en dæsj (dash er den korrekte skrivemåten, men det ser så dumt ut) dijonsennep, salt og pepper. 
  • Server med for eksempel fullkornspasta og et glass rødvin. 
  • Bon appetitt! 

 

Jeg lover å bli bedre til å følge opp mottoet vårt "kvantitet framfor kvalitet" framover. Håper dere har det aldeles strålende.

 

we <3 u.

Vel overstått halloweenfeiring

På fredag arrangerte vi vår årlige halloweenfest! Denne tradisjonen har vi tatt med oss fra Bergen, og den har alltid vært en suksess. Vi var jo litt spente før årets festligheter siden vi er nye i Trondheim og sånn, men det gikk veldig bra. Alle hadde lagt sjela si i kostymene sine, og det ble derfor en umulig oppgave for kostymejuryen (Sylvi-Ann og jeg) å kåre bare én vinner. Vi valgte derfor å gi premie til sju stykker!

Under kommer et bildedryss av noen av de flotte kostymene. Vi fikk dessverre ikke tatt bilde av alle.

Jeg var rev. Bildet er tatt på Snapchat.

Iselin var Korse fra Reveenka.


Pirat-Lotte


Vera vant beste kostyme. Hun var zombiebrud.

Christian og Jens hadde kledd seg ut med blod. Vi bestemte at de var blodsbrødre.


Miley, Robin Thicke og en og en halv fra South Park (Joachim, Lone, Anders og litt av Kevin)

Dexter-Joachim, Black Swan-Trine Emilie og gresskar-Sylv


Indianerhøvding Håkon og Indianer-Anja


Endre, Iselin, Gunhild og Vera


I tillegg til alle de flotte kostymene, fikk vi ei imponerende kake av Sebastian, som også bakte til oss i fjor. Det var litt av en overraskelse!

 

Det var en artig og vellykka fest, og vi gleder oss allerede til neste års feiring!

- Ingunn

hits